Alegeți o sobă tip șemineu Elita 2 de la Alfa Plam pentru o iarnă călduroasă și bunătăți gătite pe plită

Actualizat la 20 August, 2019 at 02:03 pm

Ce poate fi mai frumos decat sa stati impreuna cu familia în jurul sobei si sa depanati amintiri? Chiar daca sobele moderne nu mai au forma de altadata ele aduc aceeasi caldura, mai rapid si mai economic. Aceste zile mai friguroase le puteti petrece cu un astfel de produs modern, soba tip semineu cu plită Elita 2. Aceasta este fabricata din otel si functioneaza pe combustibil solid. Este alcatuita din piese din tabla, o grila din fonta, o plita din fonta si usi din tabla. Camera de ardere este imbracata cu placi inlocuibile din samota. Imbracamintea exterioara este lacuita sau vopsita. Orificiul pentru reglarea aerului necesar pentru ardere se afla pe usa sobei.

Sobă tip șemineu Elita 2 de la Alfa Plam

Va intrebati probabil care sunt avantajele unui astfel de produs. Soba permite controlarea rapida si usoara a aerului primar si secundar necesar arderii, pentru mentinerea temperaturii dorite cat mai constanta. Aerul secundar asigura arderea completa a materialelor suficient arse si “spalarea” geamului sobei cu aer preincalzit.

Sobă tip șemineu Elita 2 Alfa Plam este un producător de frunte in domeniul aparatelor de încălzire din Serbia și una dintre cei mai mari cinci producătorii din Europa in acest domeniu. Anii de experiență în fabricarea de aparate de încălzire confera produselor un loc aparte in piata europeana de gen. Pe langa calitate clasicele sobe beneficiaza acum si de un design modern. Produsele îndeplinesc cerințele stricte pentru comercializarea în UE în ceea ce privește siguranța operațională dar si utilizarea la maximum a surselor de energie.

Soba tip semineu Elita 2 este construita cu plita turnata si focar căptușit cu plăci întărite și rezistente la căldură, care acumulează căldură rezultand astfel si o creștere a temperaturii de ardere. Sticla de pe usa caminului vă permite să va uitati la foc direct în focar. Ideea de semineu aduce un plus de confort si o senzatie placuta de siguranta si liniste. Reglarea arderii se face prin dozarea aerului necesar combustiei printr-un regulator aflat chiar la usa caminului. Zona de aprovizionare cu lemne se acceseaza cu o ușă situat în partea inferioară a cuptorului.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *