Alege vasul wc L Carina New Clean On de la Cersanit pentru o baie modernă

Actualizat la 20 November, 2018 at 01:33 pm

Vasul de WC L Carina New Clean On de la Cersanit uimște prin formele pătrățoase clare care îl fac ușor de încadrat în orice baie. El oferă acel dram de seducție camerei în care a fost montat schimbând total percepția oamenilor față de ceea ce semifică un vas de wc.

Vas wc L Carina New Clean OnLiniile clare îl fac extrem de elegant, lucru subliniat și de a sa suprafață de lux. Albul său extrem de estetic îl face să se potrivească cu orice alte obiecte sanitare sau de mobilier indiferent de culoarea acestora. El vine echipat cu un rezervor de spălare care să întregească întregul proces de curățare. Rezervorul poate utiliza mai puțină apă (3l), după nevoie. Astfel facem o economie importantă la facturile lunare.

Va wc cu tehnologie Clean OnSuprafața vasului wc L Carina New Clean On de la Cersanit reduce creșterea bacteriilor și vă permite să utilizați mai puține produse de curățat. Confortul și curățenia vă vor defini chiar din momentul în care ați decis să alegeți acest produs Cersanit.

Vasul de WC L Carina New Clean On beneficiază de tehnologia inovativă Cersanit care presupune eliminarea ramei interioare a vasului de toaleta, eliminand totodata si suprafetele greu de accesat. Cu tehnologia Cersanit CleanOn, vasul de toaletă rămâne curat și poate fi utilizat în siguranță timp îndelungat.

Noul vas de toaletă CLEAN-ON fără margine interioară

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, ideile mari continuă! Iar astăzi nu vorbim despre o nouă formă în design sau o funcție care adaugă ceva la confortul băii, ci chiar despre eliminarea unei probleme.Am lansat vasul de toaletă fără ramă interioară, pentru ca bacteriile și murdăria să nu mai aibă unde să se ascundă la curățare! Este CLEAN-ON, iar în acest film vă arătăm despre ce vorbim. Priviți și reflectați la progresul pe care CLEAN-ON îl poate aduce pentru baia voastră! Și răsfoiți aici detaliile concrete: http://goo.gl/wf3QvO!

Publicată de Cersanit pe Marţi, 10 noiembrie 2015

Tehnologia Cersanit CleanOn fără ramă propune în plus un sistem de clatire inovativ. Datorita formei ergonomice, curbate spre evacuare, debitul de scurgere a apei este mai puternic, eliminand in profunzime toata murdaria si lasand vasul curat si improspatat. Curatarea toaletei se face mai usor, doar cu ajutorul unei lavete moi.

Vas wc CersanitVas wc Cersanit cu tehnologie Clean OnEste livrat cu rezervor de spalare vas wc. Rezervorul de spalare are buton de comanda pozitionat central, de descarcare a unui volum de apa de 3 sau 5 litri.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “Alege vasul wc L Carina New Clean On de la Cersanit pentru o baie modernă

  • 23 October, 2019 at 10:45
    Permalink

    buna ziua .as dori un vas de toaleta cu rezervor si capac L Carina New Clean On Cersanit cu montaj.Evacuare prin pardoseala

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *