Alege vasul de wc Campus din inox pentru o baie specială

Actualizat la 20 August, 2019 at 02:12 pm

Fiecare toaletă are potențialul de a fi un spațiu minunat. Aceasta este una dintre misiunile producatorului FRANKE AQUAROTTER. Acesta vă prezintă astăzi un produs inovativ în vasul de WC suspendat din inox Campus care va transforma vizual orice baie exact din momentul montării. Vasul de WC Campus arată futurist fiind special conceput pentru a se încadra în băi moderne care vor să transmită un aer proaspăt. Este rezistent, curat, plinde personalitate.

Pentru a îndeplini cerințele în materie de igienă, funcționalitate, longevitate, rezistență, siguranță, estetică și design, FRANKE AQUAROTTER lucrează cu oțel inoxidabil ca materie primă pentru echipamentele din zona sanitară publică și semi-publică. Acest metal nobil combină estetica stilată cu funcționalitatea și longevitatea. Poate fi perfect combinat și completat armonios cu materiale precum sticla și ceramica. Datorită proprietăților sale materiale, oțelul inoxidabil poate absorbi și reflecta lumina și culorile mediului său. Produsele din oțel inoxidabil pot fi ușor integrate în aproape orice cameră și transpun accente deosebite acesteia.

vas wc din inox

Datorită materialului de construcție vasul de WC Campus se încadrează perfect în rândul soluțiilor igienico-sanitare inovatoare și inteligente. Producătorul se concentrează în special asupra dezvoltării sistemelor sanitare complete, care sunt proiectate pentru durabilitate, calitate excelentă, funcționalitate și aspect.

Compania oferă soluții igienico-sanitare inovatoare și inteligente pentru cele mai atrăgătoare încăperi de baie. Datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare, FRANKE AQUAROTTER este în măsură să extindă și să îmbunătățească continuu produsele sale.

Vasul de WC are ieșire laterală și vine însoțit de un capac WC de culoare gri care să-l ajute să se încadreze în peisaj. Într-o lume în care vasele de WC vin de obicei pe o nuanță de alb care să se poată încadra în orice peisaj, Campus încearcă să schimbe preconcepțiile și să dea o pată de culoare oricărei încăperi.

Toaletele publice de la stațiile de serviciu de pe autostradă, din gări, stadioane sau metrou necesită un grad ridicat de protecție împotriva vandalismului. CAMPUS WC îndeplinește cu succes această cerință. Produsele din oțel inoxidabil sunt remarcate pentru că sunt foarte durabile și bine concepute.

Soluțiile inovatoare de sistem sanitar au fost semnul distinctiv al companiei de zeci de ani. Elementele de echipare futuriste sunt întâmpinate cu mare entuziasm pentru calitatea excelentă, durabilitatea și designul lor. Domeniile de aplicare sunt vaste, iar posibilitățile sunt pur și simplu nesfârșite.

Așadar, dacă sunteți instalator, arhitect, designer, planificator sau investitor întotdeauna puteți alege vasul de WC suspendat din inox Campus pentru calitatea și rezistența sa fiind sigur că nu aveți cum să dați greș.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *