Alege un pachet Romstal de încălzire în pardoseală și ai avantaj de peste 3000 de lei

Încălzirea în pardoseală reprezinta una dintre solutiile inovatoare și foarte eficiente pentru a obtine un mediu confortabil din punct de vedere termic pentru locuinte sau birouri. Acest sistem de incalzire este o alegere tot mai intalnita in locuintele romanilor datorita avantajelor pe care le aduce.

Romstal îți recomandă adoptarea unui sistem de încălzire în pardoseală! Ai performanțe crescute și ajuți la crearea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos. Sistemul de incalzire pe baza de agent termic prin pardoseala reprezinta modul cel mai eficient din punct de vedere energetic de a distribui caldura in interiorul cladirilor. Temperaturile scazute ale agentului termic folosit permit obtinerea unei eficiente optime ale surselor de caldura. Nu mai punem la socoteala ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural.

Pachet Romstal

Caldura se distribuie uniform in toata locuinta obtinandu-se eficienta maxima in incalzire. Nu exista motive pentru a alege o alta solutie de incalzire. Va ajutam cu o investitie initiala mai mică! Romstal a creat pachete speciale pentru locuinte de aproximativ 75 de metri patrati, care pot fi achizitionate cu un avantaj client de pana la 3352 LEI fata de achizitia separata a produselor din componenta pachetului.Incalzire in pardoseala

Avantajele incalzirii in pardoseala aduse de un pachet Romstal:

  • Temperatura ridicata la nivelul pardoselii ajuta la eliminarea senzatiei de disconfort provocate de o pardoseala rece.
  • Distributia caldurii de la nivelul inferior la cel superior asigura un confort termic constant, fara variatii.
  • Eliminarea tevilor, a caloriferelor si a robinetilor utilizati in cazul sistemelor de incalzire clasice imbunatatesc considerabil aspectului unei incaperi, iar spatiul util se mareste.
  • Reprezinta o solutie economica, intrucat acest sistem functioneaza la temperaturi scazute ale agentului termic (35°C – 45°C).
  • Facturile la incalzire pot inregistra economii de pana la 30% din valoarea obisnuita.
  • Sistemul de incalzire prin pardoseala prezinta fiabilitate si garantia conservarii calitatii.

Profită de oferta noastră și optează pentru un pachet Romstal de încălzire în pardoseală, soluție ingenioasă și extrem de eficientă, care vă ajută să obțineți un climat perfect în locuință!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *