Alege un pachet Bosch Condens și ai avantaj client de 1250 LEI!

Profită de pachetele cu centrale termice Bosch plus cronotermostat și kituri de evacuare pregătite de Romstal special pentru tine! Întâmpină perioada rece a anului cu centrale în condensație de cea mai bună calitate de la Bosch. Am pregătit două pachete, unul cu centrala BOSCH 7000iW și cel de-al doilea cu modelul BOSCH 5000WT, cărora le-am adăugat cronotermostatul CT 100 și kit de evacuare. Cumpărând unul dintre aceste pachete vei obține un avantaj financiar de 1250 de lei.

Alegand pachetul Bosch Condens 7000i W, sistemele de incalzire actuale pot fi modernizate rapid si confortabil. Centrala este deosebit de compacta, putand fi montata chiar si in nise inguste. Cu Condens 7000i W, va puteti inlocui cu usurinta vechia centrala! Ea va fi controlata de Bosch Control CT 100, un termostat programabil, inteligent, conectat la internet pentru controlul incalzirii si al apei calde menajere de la distanta, prin intermediul aplicatiei Bosch ProControl. Tehnologia avansata a termostatului CT100 permite existenta unei conexiuni inteligente sau „conversatii inteligente” cu echipamentul propriu de incalzire pentru a utiliza caracteristicile care contribuie la imbunatatirea eficientei energetice, cum ar fi: functia de detectare a prezentei si recunoasterea conditiilor meteorologice, functia de auto-invatare si multe altele.Pachet centrala Bosch 7000i W

Acelasi cronotermostat comanda si cea de-a doua centrala, Bosch Condens 5000 WT. Centrala termica cu condensare pe gaz Condens 5000 WT cu montare pe perete si cu boiler incorporat poate furniza o cantitate mare de apa calda menajera, disponibila simultan mai multor utilizatori, fara a fi necesar un spatiu vast pentru amplasament. Sistemul electronic imbunatatit Bosch Heatronic® IV ofera avantaje suplimentare.

Centrala termica cu condensare atinge un nivel maxim de eficienta atunci când este utilizata impreuna cu automatizarea cu senzor exterior. Aceasta va ajuta sa reduceti factura la gaz, mentinând permanent temperatura apei de incalzire la o valoare optima.

Boilerul de acumulare incorporat nu impiedica utilizarea centralei impreuna cu panouri solare. Prin intermediul unui boiler intermediar, puteti profita de energia solara gratuita si beneficia in acelasi timp de apa calda menajera.Pachet centrala Bosch + termostat

Beneficiile centralei Condens 5000WT:

  • Schimbator de caldura principal din aliaj Al-Si-Mg, tip WB6.
  • Schimbator de caldura cu cel mai bun transfer termic cunoscut.
  • Posibilitatea de conectare la internet prin intermediul aplicatiei Bosch EasyRemote.
  • Posibilitatea de gestionare a echipamentului de la distanta prin intermediul aplicatiei Bosch EasyRemote.
  • Prepararea unei cantitati mari de apa intr-un timp redus.
  • Accesibilitate facila la toate piesele echipamentului prin partea frontala.
  • Costuri de mentenanta reduse.
  • Platforma avansata Heatronic IV a panoului de comanda.
  • Eficienta energetica.
  • Compatibilitate cu sistemele solare.

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *