Alege un boiler electric Atlantic O’Pro, o solutie optimă pentru casa ta!

Actualizat la 1 July, 2019 at 12:04 pm

La Romstal ai la dispozitie boilere de mici dimensiuni de cea mai buna calitate! Alege acum Atlantic O’Pro, boiler electric rapid si economic care iti aduce apa calda fara compromisuri. Achizitionand una dintre variantele de 10l sau 15l te asiguri ca vei uita de problema incalzirii unei cantitati reduse de apa calda menajera. Boilerul Atlantic O’Pro se ocupa de aceasta sarcina cu ajutorul rezistentelor electrice.Boiler Atlantic O'Pro

Avantajele utilizarii unui boiler electric Atlantic O’Pro sunt evidente. Ele sunt usor de instalat si au debitul de apa necesar activitatilor zilnice. Un alt avantaj este ca acest tip de boiler electric nu necesita cos sau tubulatura de evacuare. Tot ceea ce aveti nevoie este o priza de alimentare. Atata timp cat ramane conectat el isi indeplineste sarcina rapid si sigur, asigurandu-va apa calda de care aveti nevoie. Atlantic O’Pro se remarca prin durata mare de viata si mentenanta usoara.

Boilerul nostru cu acumulare este foarte rezistent, fiind fabricat din otel. Este emailat pe interior si beneficiaza de izolare cu spuma de poliuretan de inalta densitate. Odata montat el trebuie conectat la reteaua electrica si va incepe sa va serveasca apa calda menajera necesara. Senzorul lui va detecta temperatura apei si o va incalzi dupa nevoie, boilerul electric Atlantic O’Pro fiind echipat cu termostat reglabil.

Boiler electric Atlantic O'ProBoilerul Atlantic O’Pro are dimensiuni potrivite fiind usor de instalat chiar si in spatii reduse. Se remarca prin liniile rotunjite care il fac placut privirii. Nu va fi neaparat necesar sa-l acoperiti cu un corp de mobilier. El va fi extrem de ușor de utilizat datorită butonului de reglare eficienta a temperaturii. Acesta comanda termostatul si, impreuna cu indicatorul led va va oferi informatii despre caracteristicile apei. Este dotat cu o supapă de presiune care asigură siguranța în cazul unor defecțiuni sau în cazul creșterii presiunii. De asemenea, vine cu un anod de magneziu, prevăzut pentru protecția rezervorului împotriva coroziunii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *