Alege un aparat de aer condiționat Vision și controlează-l de unde ai fi!

Actualizat la 18 January, 2019 at 01:00 pm

Aerul conditionat reprezinta cea mai la indemana solutie pentru ne racori in timpul sezonului estival. Pentru a avea un aer respirabil in casa sau la locul de munca va recomandam aparatele de aer conditionat Vision. Acestea va vor face cu siguranta verile mai usoare plus ca utilizarea lor are o serie de avantaje, printre care enumeram: imbunatatirea calitatii aerului, scaderea riscului dezhidratarii, maximizarea gradului de confort, izolarea locuintei de insecte si alergeni. De asemenea, aerul conditionat regleaza umiditatea din aer, eliminand disconfortul generat de un aer prea cald sau prea umed. AER CONDITIONAT WI FI

Cu un grad ridicat de performanta, aparatele Vision asigura un aer de calitate superioara si are cel mai mic consum de energie, datorita tehnologiei inverter. Conform ultimei directive europene (Directiva ErP din 2013– produse cu impact energetic) noile aparate de aer conditionat Vision au fost certificate cu clasa energetică A+ la functionarea pe incalzire si clasa A pe racire.

Aparatul de aer conditionat Romstal Vision cu Wi-Fi poate fi programat si gestionat direct de pe telefon. Astfel, daca exista o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit/pornit si setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiaza de functia sleep, functia de verificare a erorilor, precum si functia energy, care permite verificarea lunara a consumului de energie.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *