Alege stilul de viaţă ECO!

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:42 pm

Romstal recomandă produse de ultimă generație care să vă transforme casa într-una cu adevărat activă, independentă şi inteligentă!

Compania noastră promovează cele mai noi articole care nu numai că funcționează ireproșabil dar consumă extraordinar de puțină energie lucru care ajută direct mediul înconjurător dar și calitatea vieții, fizic – prin îmbunătățirea aerului pe care-l respirăm și psihic – prin micșorarea facturilor la utilități.

Casa ECOCasa modernă este capabilă să funcţioneze singură, fără nicio sursă externă de energie. Toată energia necesară casei vine de la soare prin panouri solare capabile să capteze și să păstreze energia pentru mai mult timp în baterii. Soarele oferă de aproximativ 500 de ori mai multă energie decât îi este necesară populaţiei planetei. Pentru a beneficia de această energie exact atunci când avem nevoie de ea vom investi în panouri solare capabile să ne ofere independența față de distribuitorii de energie.

Energie solaraÎn aceeași ordine de idei, vom prelua căldura direct din pământ sau aer prin pompe de căldură. Bineînțeles, principala caracteristică a unei astfel de case, în care domină produse moderne inteligente, o constituie impactul pozitiv pe care aceasta îl are asupra mediului înconjurător. Energia pe care o produce casa visurilor trebuie să provină din surse regenerabile.

Casa ECOAcest stil ECO ne asigură confortul, datorită unui climat interior confortabil şi sănătos. Mulțumirea sufletească pe care o obținem prin asigurarea proprie a luminii, temperaturii potrivite, apei și aerului proaspete, de calitate este tradusă prin costurile infime care ne ajută să recuperăm rapid investiția inițială.

Pompa de calduraStilul ECO nu se rezumă așadar doar la strângerea gunoielor, închiderea apei cînd nu o folosim sau stingerea luminii de Ora Pamantului.  Alege produsele din gama Romstal Eco, acestea reușind să îți ofere o soluție sustenabilă dar și o alternativă confortabilă la viața de zi cu zi!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

2 thoughts on “Alege stilul de viaţă ECO!

 • 17 August, 2018 at 08:01
  Permalink

  Buna,nici nu stim si nici nu ne spuneti cit costa un panou solar.Este usor de ofertat,dar trebuie un pret rezonabil.In plus,de ce mai este nevoie ca sa functioneze?Elena

  Reply
 • 3 September, 2018 at 11:42
  Permalink

  Mai multe informații despre panourile fotovoltaice găsiți și aici https://www.romstal.ro/promotii/panouri-fotovoltaice/ Prețurile sunt afișate pe Romstal.ro iar pentru soluții complete vă invităm în magazine unde specialiștii noștri vă pot consilia în vederea unei achiziții optime.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *