Alege siguranța adusă de produsele Rapidrop pentru sistemele de protecție împotriva incendiilor și HVAC

Actualizat la 23 July, 2019 at 04:06 pm

Romstal și Rapidrop vă aduc în atenție o gamă largă de cuplaje și accesorii pentru sistemele de protecție împotriva incendiilor și HVAC (Heating, ventilation, and air conditioning) în conformitate cu standardele FM, UL, VdS și CNBOP.CUPLAJE ANTIINCENDIU Rapidrop

Protecția împotriva incendiilor – soluția completă

Rapidrop se angajează să asigure protecția împotriva incendiilor și să protejeze viețile. Acest lucru este demonstrat de investiția continuă în cercetare și dezvoltare, desfășurată la stații de testare de ultimă generație din Marea Britanie. Compania se concentrează pe aducerea pe piață a unor noi produse care fac viața clienților mai ușoară, mai sigură și mai bună.

Rapidrop Global Ltd este un producător britanic complet certificat de capete de aspersoare și echipament de protecție împotriva incendiilor dar și a altor accesorii pentru sisteme de încălzire, ventilație și aer condiționat. Scopul companiei este de a oferi o soluție completă și adaptată pentru produse care să acopere toate nevoile clientului de protecție împotriva incendiilor și a cuplajelor și accesoriilor pentru sistemele din casă.

Produsele Rapidrop pot fi selectate pentru proiecte rezidențiale, comerciale, depozite, producție, retail, centre comerciale, școli, spitale, aeroporturi, divertisment și locuri sportive. Obțineți un plus de siguranță cu produse certificate de ultimă generație!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *