Alege să redai eleganța locuinței tale cu ajutorul colecțiilor de plăci ceramice Brickyard, Concept Stone și Just Life de la Gardenia Orchidea

Actualizat la 23 July, 2019 at 04:05 pm

Romstal va prezinta noi colectii de placi ceramice de la producatorul italian Gardenia Orchidea. Din 1961, Grupul Ceramiche Gardenia Orchidea își dezvoltă propriul concept de viață si se dovedeste o alegere câștigătoare pentru orice client care isi doreste excelență și calitate. În fiecare an, în medie, Gardenia fabrică un total de 4 milioane de metri de ceramică, dintre care 1,5 milioane în bi-tech și 2,5 milioane în obiecte de ceramică din porțelan fin. De asemenea, produce toate piesele și decorurile speciale. Grupul se ocupă de întregul ciclu de fabricație, gestionând direct fiecare etapă de creare a ceramicii sale, de la glazuri la decorații speciale, inclusiv tehnicile de artizanat și de decorare.

Colectiile Brickyard, Concept Stone si Just Life reprezinta rezultatul unei cercetări aprofundate în materie de materiale, finisaje și decorațiuni. Personalul tehnic al companiei italiene lucrează alături de arhitecți și designeri pentru a crea produse care sunt întotdeauna concepute pentru un spațiu de locuit foarte specific.

Utilizarea materialelor naturale texturate, cum ar fi lemnul și marmura, și redefinirea spațiului prin uniformitatea și continuitatea suprafețelor de sticlă sau metalice sunt tendințe pe care Gardenia Orchidea le-a captat și le-a transpus în producția de plăci ceramice.

Gresie si faianta Brickyard

Gresie si faianta Concept Stone

Gresie si faianta Just Life

Colectia Brickyard se distinge prin culorile pamantii, clasice, care se pot adapta oricarei locuinte. Brickyard poate aduce eleganta de zi cu zi prin adaptarea nuantelor de gri sau bej indiferent de stilul adoptat sau de dimensiunile camerelor. Placile de gresie acopera usor spatiul datorita dimensiunii de 80×80 cm. Faianta din colectie are dimensiunile 25×75 cm.

Gresie si faianta moderna

Concept Stone este o colectie inspirata de piatra. Avem placi de gresie alba, neagra, gri, antracit sau in culoarea nisipului de diferite dimensiuni. Faianta (40×40 cm) se remarca prin glazura lucioasa cu model de piatra.

Gresie si faianta de birou

Seria Just Life contine placi de gresie de 16×100 cm care imita perfect parchetul. Este disponibila in diverse nuante, toate reusind sa redea perfect esenta materialului. Locuinta pavata cu gresie Just Life se va remarca datorita elegantei si simplitatii.

Placi ceramice Romstal

Nu ezitați să va mobilați casa cu placi ceramice ale producătorului italian! Gardenia Orchidea este cu siguranta o companie de vârf care exprimă spiritul de astăzi și indică stilul de mâine!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *