Alege să pui baia într-o lumină modernă cu vasul WC suspendat Avento de la Villeroy & Boch

Actualizat la 23 July, 2019 at 04:03 pm

Vino la Romstal și studiază acest minunat vas de wc supendat din colecția Avento de la Villeroy & Boch! Vei fi uimit de design-ul surprinzător de proaspăt, dar și de tehnologiile implementate care-l fac uimitor de practic. Odată descoperit, vasul wc Avento îți dovedește valoarea excelentă pentru banii pe care îi vei investi.

baie aventoAvento are tot ceea ce necesită o baie modernă! Plecăm de la aspectul perfect care-l face potrivit pentru orice baie, dar punem accent pe caracteristicile sale practice. Vei fi uimit cât de bine se comportă grație tehnologiei DirectFlush. Vasul Avento fără margini utilizează acest pas tehnologic pentru o igienă optimă.

Design-ul toaletelor fără rama de spălare (DirectFlush) le face mai usor de curățat ceea ce înseamnă economie de timp și bani. Unul dintre cele mai importante institute de igienă din Europa, IZORE – “Centrul de Boli Infecțioase” din Friesland, Olanda, a demonstrat prin teste că datorită designului optimizat, vasele wc Villeroy & Boch fără ramă, DirectFlush, rămân fără germeni dupa spălare.

vas wc suspendat aventoVasul WC Avento se montează pe perete făcând mult mai facilă curățarea zonelor din apropiere. Este dotat cu un capac cu inchidere amortizata (SOFT-CLOSE).

baie moderna cu vas wc suspendat


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *