Alege să faci economie la apă cu rezervorul Onyx Plus de la Oli

Actualizat la 23 July, 2019 at 04:02 pm

Pe măsura creșterii populației umane de-a lungul timpului și a folosirii intensive și extensive a resurselor de apă susceptibile de a furniza apă, problema apei utilizabile a devenit o problemă vitală a omenirii. Iată de ce Romstal vă propune astăzi să utilizați produse care protejează mediul. Printre acestea se află și rezervorul pentru WC ONIX Plus, produs inteligent care va face economie de apă protejând mediul înconjurător și ajutându-vă să micșorați, în același timp, facturiile.

rezervor wc onyx plusRezervorul pentru WC ONIX Plus este rezultatul a ani de cercetare și dezvoltare in domeniul sistemelor de instalatii sanitare OLI. Acest rezervor are performanțe excelente la nivel de eficiență a consumului de apa si se monteaza la semi-inaltime. Rezervorul WC ONIX Plus este produs dintr-un material termoplastic luminos cu rezistență mare la șocuri și zgârieturi.

Rezevoarele WC ONIX Plus au un dublu avantaj, respectiv o dubla economie de apa. Volumele de spalare sunt mai mici cu 3 L/actionare, comparativ cu rezervoarele standard, in plus rezervorul este echipat cu flotorul Azor Plus care, spre deosebire de cele standard, deschide alimentarea cu apa a rezervorului doar dupa ce armatura s-a inchis.

Astfel, se realizeaza o economie suplimentara de 0.5 L/actionare. Utilizand rezervorul cu volum redus ONIX Plus in 5 ani vom obtine o economie de aproximativ 63 mc de apa, respectiv 448lei si vom evita emiterea in atmosfera a 450 kg CO2 (5 copaci echivalenti absorbtiei emisiilor de CO2). In plus, amortizarea investitiei se va produce in mai putin de un an.

comapratie rezervoare wcConexiunea la rețeaua de apa poate fi efectuată de la stânga, dreapta, sau din spate, și ONIX Plus include toate accesoriile pentru instalare. Cu un sistem de pionierat, supapă de admisie întârziată, acest rezervor wc începe completarea apei din cisterna numai dupa ce valva de spălare se închide repede și în liniște. Astfel, toată apa evacuată este utilizată eficient pentru curățarea vasul de toaleta, antrenând economii de până la 9 litri de apă pe zi.

 

Caracteristici generale:

– dubla actionare 3/6L

– instalare: medie-inaltime

– izolat anticondens si antifonic

– 3 pozitii pentru racordarea la apa (lateral stanga, lateral dreapta, spate sus). Pentru conectarea la apa in spate, este necesar montarea unui racord flexibil suplimentar (nu este inclus).

– Include sistemul de fixare pe perete

– Include teava de scurgere Ø50/40

– Include garnitura de etansare la racordarea cu vasul wc

Pachetul Include toate accesoriile de montaj, rezervorul fiind gata de instalare si utilizare. Acest rezervor se monteaza la o inaltime medie deasupra vasului de toaleta si beneficiaza de protectie anti–condens și izolare fonica.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *