Alege să duci o viață mai curată cu ajutorul capacelor de wc multifuncționale Multiclean de la Roca

Actualizat la 23 July, 2019 at 04:01 pm

Daca vă identificați drept persoane practice, determinate şi decise în viaţa de zi cu zi, dar care doresc un plus de relaxare atunci când ajung acasă, vă recomandăm să aruncați o privire asupra capacelor de toaletă Multiclean, soluții practice care vă vor asigura nivelul de armonie necesar pentru a vă simţi protejaţi de stresul cotidian.

capac wc smart

Acest nou tip de capac pentru vasul WC combină toaleta și bideul într-un singur produs cu multe funcții adăugate. Roca prezinta astfel o nouă generație de soluții avansate, în care tehnologia satisface cele mai exigente cerințe. Ei au identificat echilibrul perfect între combinaţia elementelor de design şi funcţionalitate. Exact de aceste elemente aveți nevoie pentru a vă bucura de camera de baie.

capac wc multiclean

Alegând acest tip de capac wc veți obține igiena mult visată cu doar o atingere de deget. Capacul este simplu de utilizat, nemaimpunând la socoteală că vă ajută să profitați la maxim de spaţiul disponibil, fără a compromite aspectul estetic, deoarece va înlocui cu succes prezența fizică a unui bideu.

capac wc modern

Este alegerea perfectă pentru o persoană ordonată şi meticuloasă, adeptă a liniilor prietenoase, dar care apreciază mai ales căldura insuflată de obiectele sanitare unei băi indiferent de stilul şi personalitatea acesteia.

capac wc multifunctional

Toaletele dumneavoastră vor include astfel cele mal recente progrese în domeniul Inovaţiei datorită determinării companiei Roca de a rămâne lider pe această piață.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *