Alege radiatoare de calitate! Ia-ți acum calorifere verticale din oțel VOGEL&NOOT la prețuri super avantajoase

Actualizat la 23 July, 2019 at 04:00 pm

Este momentul sa-ti dotezi baia sau orice alta incepere din locuinta cu calorifere verticale din otel tip panou pentru un look deosebit! Radiatoarele VOGEL&NOOT VONOVA uimesc prin designul aparte dat de liniile simple. Materialul de constructie este special tratat pentru a-i conferi rezistenta si eficienta.Calorifere verticale din otel Vonova

calorifer verticalOțelul este un bun conductor termic și este un material foarte rezistent. Acesta rezistă fără probleme la temperaturi de 100 grade Celsius și nu se deteriorează repede, ceea ce îl face foarte fiabil. Caloriferele din otel verticale VOGEL&NOOT VONOVA sunt disponibile in dimensiuni mari astfel incat sa poata asigura necesarul termic pentru incaperi spatioase.

Fiind confecționat din oțel, caloriferul mai are avantajul de a fi mult mai ușor în comparație cu calorifere realizate din alte tipuri de materiale. Acest lucru îl face să fie simplu de transportat și de manipulat. Îl putem instala fără dificulate în orice încăpere, iar datorită dimensiunilor mari și a faptului că este confecționat din oțel acesta poate furniza rapid căldura necesară.

Radiatorul vertical tip panou este un produs modern care se desprinde total de imaginea clasica a caloriferelor. El are un design elegant, axat pe simplitate, fiind potrivit pentru orice tip de incapere. Un plus este faptul ca nu ocupa mult loc pe perete dupa ce este montat. Astfel putem salva din spatiul incaperii si ne putem bucura de o mai mare lejeritate si libertate de amenajare.

Caloriferul vertical din otel tip panou VOGEL&NOOT VONOVA dispune de o suprafata radianta mare care asigura un randament termic ridicat. El degaja caldura cu rapiditate, ceea ce asigura obtinerea confortului termic. Aceste calorifere verticale tip panou pot fi cuplate la sisteme de automatizare pentru un control adecvat al temperaturii ambientale. În acest fel putem obține confortul termic necesar și putem evita risipa de energie care produce un consum ridicat.

Caloriferul este acoperit cu un strat de grund, conform DIN 55900, uscat in cuptor la 190 grade Celsius, dupa care este vopsit electrostatic cu un strat de vopsea alba RAL 9016 si uscat la 210 grade Celsius in cuptor.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *