Alege o cadă cu personalitate de la Villeroy&Boch

Unul dintre cei mai cunoscuți producători de obiecte sanitare, Villeroy&Boch, vă pune la dispoziție căzi într-o gamă largă de forme și culori, ușor de montat, și care vor aduce economie de spațiu în orice baie. Dintre acestea se remearcă căzile de baie free-standing, cele care devin elementul central al unei băi, oferind un plus de elegantă şi personalitate.

Cada My NAture Duo Villeroy&BochMajoritatea căzilor de baie free-standing sunt foarte grele. Nu este cazul și celor două căzi pe care vi le recomandăm astăzi, modelele My Nature Duo și Squaro Edge 12.

My Nature Duo

După ce te-ai decis în ce zonă a băii vrei să fie amplasată, această cadă inspirată de natură se va monta facil și se va încadra perfect în noua ta baie de efect. My Nature Duo de la Villeroy & Boch, după cum îi spune numele, satisface dorul de natură. Băile sunt de obicei spații închise, de aceea, ultimele produse de la Villeroy&Boch, sunt create pentru a aduce atmosfera unei aerisiri naturale în acest spațiu. Acest produs combină dinamismul naturii cu aerisirea senzuală. Formele curbate ale căzii My Nature Duo însoțite de cele drepte ale suportului de lemn proiectează o aură de puritate naturală.

Interpretarea modernă a formelor și materialelor naturale invită utilizatorii să stea și să se relaxeze. Sensibil de ușoare, curbele căzii My Nature Duo creează un sentiment de eliberare, relaxare și bucurie completă în baie.

Cada free-standing

Villeroy & Boch îmbină în acest produs eleganța modernă cu formele și materialele naturale. Cada spațioasă este disponibilă ca un model susținut de o platformă din lemn stabilă. Adâncimea interioară  extrem de spațioasă oferă confort și relaxare maximă.

O baie exclusivă este cea care duce cultura de baie la un nivel cu totul nou. O alegere ideală pentru cea mai tare baie este cada premium My Nature Duo de la Villeroy & Boch. Datorită opțiunilor de poziționare ea devin punctul central al oricărei băi moderne.

Alege și tu My Nature Duo de la Villeroy & Boch! Profită de 45 de ani de expertiză acrilică. Începând cu anul 1748, afacerea tradițională de familie a reprezentat forța inovatoare și expertiza în design, combinată cu standarde stricte de calitate. Acrilul oferă o gamă largă de avantaje pentru baie și aplicații sanitare. Poate fi utilizat atât pentru cadițe de duș, cât și pentru căzi de baie și impresionează prin curățarea ușoară și textura plăcută.

Squaro Edge 12

Descoperiți o nouă dimensiune cu Squaro Edge 12, cadă modernă cu linii sale clare și design elegant. Este caracterizată de marginea subțire de 12 milimetri (de aici denumirea Edge), adevărat element special. Este un produs care garantează confortul în baie fiind o cadă premium creată pentru funcționalitate și estetică pură..

Marginea deosebit de îngustă oferă căzii un sentiment special de lejeritate. Acest lucru se datorează materialului exclusiv Quaryl® (amestec de quartz și acril) de la Villeroy&Boch care  permite proiectări de baie cu totul neobișnuite.

Cada Quaryl

Culorile evocă emoții, creează atmosferă și conferă un caracter băii. Disponibilă într-o varietate de culori, cada Squaro Edge 12 va deveni punctul central al băii tale. Inspirat de caleidoscopul culorilor sezoniere din Paris, designerul Gesa Hansen a dezvoltat un nou concept interesant de culoare. Aici aveți disponibilă cada cu panou GRAPHITE NOIR.

Quaryl – pentru o experiență de baie unică

Dezvoltat exclusiv de Villeroy & Boch, Quaryl este materialul care face posibilă amenajarea unică a băii din colecția Squaro Edge 12. După ce a trecut printr-un proces unic și precis, Quaryl este capabil să creeze forme perfecte, care nu sunt numai plăcute din punct de vedere estetic, ci și funcționale. Acest material solid și durabil asigură o baie curată și sigură, deoarece finisajul este impermeabil și rezistent la alunecare. Quaryl-ul este hipoalergenic și absoarbe rapid căldura din apă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Alege o cadă cu personalitate de la Villeroy&Boch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *