Alege gresia/faianța Art de la Pamesa pentru o casă de vis!

Actualizat la 23 July, 2019 at 03:51 pm

Doriți să achiziționați plăci ceramice umitoare pentru casa dvs.? Seria Art creată de Pamesa este disponibilă acum la Romstal! Plăcile de gresie pot fi utilizate și ca faianță grație dimensiunilor reduse, 22,3 x 22,3 cm. Ele vor aduce în camere un ecou al secolului al XIX-lea, senzația de art nouveau, artă din ceramică de porțelan. Vă oferim idei de decor în care stilul vintage se întâlnește cu cel modern și cosmopolit.

Gresie ArtPlăcile Art de podea sau pereți sunt disponibile în diverse modele, forme și culori. Ele sunt ușor de curățat și menținut. Ceramica este rezistentă la umiditate și abur, produsele Art putând fi utilizate pentru bucătării, băi, camere de zi și dormitoare. Varietatea largă de modele și tonuri poate fi adaptată fiecărui spațiu, creând soluții decorative variind de la simplitatea minimalistă pură până la estetica retro.

Gresia are o glazură satinată fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc o podea care să nu alunece. Ea crează efectul de covor mai ales dacă este combinată cu o podea din lemn. Modelele suprebe captează atenția tuturor dovedind că plăcile ceramice Art reprezintă alegerea perfectă pentru o casă minimalistă și elegantă.

Placi ceramice Art pamesaSeria de plăci ceramice Art de la Pamesa dă personalitate casei amestecând nuanțele cu atingeri moderne, cum ar fi efectul de ciment combinat cu modele florale, pentru a crea un cadru în care artizanul se îmbină cu contemporanul.

Sporește acum frumusetea interioarelor cu piese ceramice decorative Art care vor distruge tonurile monotone adaugand plus de personalitate locuinței și o respiratie de aer proaspat pentru un efect dinamic incitant!

Placi Art pamesa


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *