Alege Fly, un model practic și elegant de dulăpior de baie cu oglindă și iluminare

Cu toții ne dorim o baie cât mai organizată. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, vă recomandăm unul dintre cele mai practice dulăpioare de baie, modelul Fly de la Savini Due. Acesta vă va cuceri și din punct de vedere al designului. Este un dulăpior de baie elegant care vine la pachet cu oglindă și sursă de iluminare.

Dulapior de baie Fly

În alegerea unui mobilier de baie trebuie să ținem cont de câteva criterii. Acesta trebuie să fie în primul rând practic, astfel încât să faciliteze activitățile obișnuite și normale de zi cu zi. Dulăpioarele de baie sunt o alegere excelentă, deoarece nu ocupă prea mult spațiu și asigură cadrul necesar pentru a depozita micile obiecte, ustensile sau produse pentru igienă. Cu un astfel de dulăpior este mult mai ușor să mențineți ordinea și să aveți, în acelai timp, tot ce vă trebuie la îndemână.

Dulăpiorul de baie FLY de la SAVINI DUE este un accesoriu funcțional care este de un real folos în orice baie. Este ideal pentru a fi amplasat deasupra lavoarului căci în acest mod veți avea la îndemână obiectele și produsele destinate igienei și îngrijirii corporale. Ocupă un spațiu restrâns, dar este suficient de încăpător pentru a cuprinde tot ce aveți nevoie.

Dulăpiorul este prevăzut cu trei compartimente accesibile prin trei ușițe, care sunt acoperite cu oglinzi pe toată suprafața acestora. Ceea ce îl face foarte util este faptul că are în dotare un sistem de iluminare amplasat deasupra acestuia. Astfel aveți posibilitatea să dispuneți de lumina necesară fără consumul pe care îl are un bec obișnuit.

Culoarea albă îl face potrivit pentru orice stil de baie. Designul simplu, dar de efect, este pe gustul oricui. Este ușor de instalat și nu presupune o întreținere specială. Oglinzile din alcătuirea lui crează impresia de spațiu extins, mai ales în condițiile în care baia nu are dimensiuni prea mari.

Dulăpiorul conferă eleganță și distincție băii, fiind în același timp foarte practic. Cu ajutorul lui nu vă va lipsi nimic din ceea ce vă trebuie pentru o îngrijire adecvată, și nu va trebui să căutați produsele de care aveți nevoie prin alte părți. Spațiul de depozitare este suficient de încăpător, iar prin intermediul lui întreaga baie capătă un aspect mai îngrijit.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Alege Fly, un model practic și elegant de dulăpior de baie cu oglindă și iluminare

  • 7 March, 2019 at 15:35
    Permalink

    Va recomand tuturor este cel mai bun mobilier si ieftin si calitate

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *