Alege centralele electrice Habitat și ai căldură fără să te conectezi la rețeaua de gaze

Romstal vă prezintă Habitat, o serie de centrale electrice de ultimă generație. Acestea sunt recomandate atunci când alte surse de energie care ar putea alimenta centrala precum gazul, lemnele sau GPL-ul nu sunt disponibile. O centrală termică electrică oferă un confort sporit, mai ales dacă spațiul ce urmează a fi încălzit este unul redus ca dimensiuni.

Centralele Electrice Habitat

Seria de centrale electrice Habitat are mai multe variante de putere, începând cu cea de 6kW și terminând cu centrala de 36kW. Avantajele centralei electrice sunt ușor de intuit. Pe lângă acoperirea mai larga in teritoriu a retelei electrice, posibilitatea de a utiliza energie din surse variate, inclusiv regenerabile (energie eoliana, solara), acestea prezintă caractersitici de neratat precum: randament crescut, silentiozitate, facilitatea in montare si intretinere.

Alte avantaje ale centralei electrice sunt posibilitatea de pornire şi oprire automată, programarea ei cu minim de efort, lipsa oricăror reziduri de ardere a combustibilului, eficienţa crescută, posibilitatea montării pe orice perete, nu neapărat pe cel exterior, costuri reduse de instalare și mentenanţă redusă.

Pentru a calcula puterea termica de care ai nevoie trebuie intai sa afli volumul locuinţei tale, înmulţind suprafaţa cu inaltimea acesteia. De asemenea, trebuie sa iei in calcul si gradul de izolare al locuinţei. In functie de acesti factori vom afla ce putere trebuie sa aiba centrala electrica pe care o vom achizitiona.

Alege acum o modalitate modernă si economica de incalzire a locuintelor. Noul concept Habitat, gandit de Romstal ajută și la protejarea mediului. Dispozitivele sunt echipate cu toate caracteristicile de operare și de siguranță.

Pentru producere de apa calda menajera se poate atasa un boiler extern. Poate functiona ca sursa de incalzire unica sau ca sursa alternativa/complementara in combinatie cu centrale pe lemne, pe gaz.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *