Alege centrala în condensație Vaillant ECOTEC PRO VUW INT II 236/5-3 și primești cadou kit-ul de evacuare gaze arse

Actualizat la 23 July, 2019 at 03:51 pm

Primavara vine la Romstal insotita de promotii! Astfel, incepand cu luna martie si pana la finalul lui mai 2017, la fiecare centrala in condensatie Vaillant ECOTEC PRO VUW INT II 236/5-3 achizitionata, clientii Reprezentantelor, Francizelor si Partenerilor Romstal precum si clientii finali Romstal vor primi cadou kit-ul de evacuare gaze arse 35VK0002. In situatia in care centrala este achizitionata de un client final prin intermediul unui partener Romstal, kitul de evacuare gaze arse revine de drept clientului final.

Promotie centrala Vaillant

Centralele termice în condensație marca Vaillant reprezintă un nou mod de încălzire, cu un randament mult mai ridicat și siguranță în utilizare maximă. Funcționarea centralelor în condensație depinde în bună parte de părțile componenete, în special de elementele pentru evacuarea gazelor arse. Tubulatura orizontală pentru centralele în condensație Vaillant asigură unele dintre cele mai importante funcții în cadrul sistemului termic, anume cea de eliminare în deplină siguranță a noxelor și cea de realizare a procesului în condensație.

Centrala termica VaillantTehnica în condensație reprezintă cea mai bună soluție pentru reducerea consumului și obținerea celui mai bun confort termic. Principiul de funcționare al acestei tehnici constă în recuperarea căldurii rezultată din gazele de evacuare, ceea ce duce la o eficiență energetică foarte mare a sistemului de încălzire și la reducerea consumului.

Vaillant a conceput centrala termică Ecotec Pro conform celor mai înalte standarde în domeniu, pentru a oferi randament termic foarte ridicat și reducerea noxelor rezultate în urma funcționării acesteia.

Centrala are un design compact, putând fi simplu de montat pe perete, oriunde considerăm că este mai convenabil. Aceasta are dublă funcție, atât pentru încălzirea locuinței, cât și pentru prepararea apei calde menajere. Este prevăzută cu senzor suplimentar pe schimbătorul de căldură care asigură confortul termic ambiental în timpul funcționării pe modul de apă caldă menajeră. Centrala este încadrată în clasa A de eficiență energetică atât pentru modul de încălzire, cât și pentru cel de preparare apă caldă. Aceasta oferă o putere termică ce se poate ridica până la 23Kw, putere suficientă pentru apartamente de 2 sau 3 camere, sau case medii ca dimensiuni. Centrala poate asigura funcțiile complete pentru întreaga familie, oferind cel mai bun confort posibil.

Randamentul maxim al centralei poate ajunge până la 105%. Centrala este prevăzută cu panou de comandă și afișaj al parametrilor de funcționare, prin care putem controla și vizualiza funcționarea acesteia și programul selectat. Displayul arată și eventualele disfuncționalități și cauza acestora grație sistemului de diagnoză, care permite intervenția eficientă și promptă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *