Alege centrala Bosch Condens 2000W, 25.6kW și primești cadou un kit anticalcar Gel Dosaphos 200

Actualizat la 23 July, 2019 at 03:50 pm

Continuă promoțiile la Romstal! Pentru a te ajuta să te pregătești cât mai bine pentru iarnă îți punem la dispoziție un pachet format dintr-o centrală plus un kit anticalcar. Este vorba despre centrala în condensație Bosch Condens 2000W, 25.6kW, care poate fi achzitionata la un pret excelent și pentru care veți primi kitul anticalcar Gel Dosaphos 200 care este conceput pentru protecția deplină a instalațiilor hidrosanitare și termice împotriva depunerilor calcaroase. Kitul este alcătuit dintr-un dozator proporțional DOSAPHOS 200, plus 8 rezerve anticalcar, suficiente pentru a rezista pentru o perioadă de până la un an.Bosch Condens 2000W

Principiul centralelor termice in condensatie se bazeaza pe crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fie recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Daca in aceasta zona are loc condensarea totala a vaporilor putem fi siguri ca am recuperat din gazele de ardere 10-12 % din caldura produsa in camera de ardere, prin urmare o microcentrala in condensatie va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica.

Centrala BoschCentralele in condensatie Bosch functioneaza pe acest principiu utilizand tehnologia moderna pentru a va ajuta sa incalziti locuinta intr-un mod eficient, economic si ecologic. Prepararea apei calde menajere se face usor si rapid obtinand o temperatura constanta imediat dupa ce ati actionat robinetul. Centrala termica cu condensare pe gaz utilizeaza aproape integral energia continuta in gazul de ardere in procesul de incalzire, ceea ce se traduce printr-un consum scazut de gaze naturale si implicit mai putini bani cheltuiti pentru achitarea facturilor.

Centrala termică murală cu condensare de 24 kW reprezintă soluţia perfectă pentru cei care îşi doresc să folosească – pentru încălzirea locuinţei şi prepararea apei calde în regim instantaneu – un aparat fiabil, de eficienţă ridicată, dar având un preţ rezonabil. Bosch oferă acum centrala Condens 2000 W, combi, care asigură un consum redus de combustibil gazos datorită înaltei eficienţe energetice de 103 %.

 

Kitul anticalcar DOSAPHOS 200 împiedică formarea depunerilor calcaroase și previne coroziunea asupra instalației sanitare. În acest fel instalația capătă mai multă rezistență și durabilitate. Utilizarea acestuia este importantă pentru menținerea performanțelor sistemelor hidrosanitare și termice.

Kitul este ușor de montat, având dimensiuni foarte reduse. Nu este nevoie de o manoperă complexă pentru a instala kitul, oricine putând să îl monteze fără dificultate.

Eficiența scăzută a instalațiilor duce la consum energetic mai mare. Depunerile calcaroase afectează transferul termic propice, cauzând pierderi de căldură substanțiale. Protejând instalația de depuneri și coroziune beneficiem de un consum mai redus de energie și de costuri mai mici.

Este important să luăm măsuri împotriva depunerilor și datorită faptului că acestea afectează siguranța sistemelor de încălzire, a țevilor și a conductelor. În timp pot apărea deteriorări ale acestora, iar ele pot ceda mai ușor și se pot defecta. Acest lucru poate cauza producerea accidentelor sau stricăciuni complete ale sistemelor.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *