Alege cada din quaryl Cetus Duo de la Villeroy & Boch pentru o baie la superlativ

Actualizat la 23 July, 2019 at 12:54 pm

Acest obiect sanitar desavarsit este recomandat oricarei bai, incadrandu-se cu usurinta datorita culorii si a materialului din care este confectionat, quarylul, material dezvoltat si produs exclusiv de catre Villeroy & Boch.Cada Cetus QuarylInovaţia în materia de material – Quaryl

Acesta sta la baza multor produse de succes si inovatii de design deoarece combina cele mai bune proprietati ale cuartului natural cu versatilitatea rasinii acrilice de inalta calitate. Amestecul unic, lichid care contine 60% cuart si rasina acrilica de inalta calitate poate fi acum modelat in orice forma, folosind o metoda de turnare de inalta precizie pentru fabricarea produselor. Rezultatul final este un material unic cu o grosime de pana la 18 mm.

În domeniul wellness materialul inovator Quarly dezvoltat de Villeroy & Boch a revoluţionat atât designul cât şi funcţionalitatea. Quarylul a fost dezvoltat exclusiv pentru producţia de căzi de bai şi de duş de înaltă calitate.

Avantajele sunt evidente, pentru că este posibil aproape orice: design , montare în linie, toleranţe reduse şi muchii precise. Materialul nu este doar un avantaj pentru designeri. Şi consumatorii profită de această dezvoltare. Căzile de baie şi de duş din Quaryl se curăţă uşor datorită suprafeţei sale netede, fără pori. Astfel suprafeţele îşi menţin luciul de durată.

Căzile din Quaryl au de asemenea un efect antiderapant şi de protecţie fonică. Sunt deci ideale şi pentru case private cu mai multe etaje şi pentru hoteluri. Datorită Quarylului a fost posibilă de exemplu dezvoltarea căzii de baie ovale Cetus Duo, bazată pe forma originară a oului.

Cada villeroy boch cetusCada ovală Cetus Duo îngropată este potrivită băilor moderne dar și celor clasice care vor să cucerească prin designul aparte. Ea este un produs de top care satisface toate nevoile utilizatorului, ajutându-l să se relaxeze după o zi de muncă și nenecesitând timp îndelungat când vine vorba de curățare. Suprafața ei nu reține murdăria.

Alegeți acum o cadă deosebită care va schimba pentru totdeauna modul în care arată și se simte baia!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *