Alege cabinele de duș Kroner aflate în promoție!

Actualizat la 23 July, 2019 at 12:52 pm

Va spuneam in articolele precedente “Cabine de duș Kroner, perfecte pentru o baie minunată” si “Încearcă noile cabine de duș cu hidromasaj de la Romstal” cat de importanta este o cabina de dus in existenta noastra moderna. Aceste produse ne ajuta sa ne curatam mai rapid, sa ne relaxam in adevaratul sens al cuvantului, sa obtinem mai mult spatiu in baile noastre si sa facem economii substantiale in ceea ce priveste consumul de apa (s-a dovedit ca folosind dusul in locul unei bai in cada econosim 200 de litri de apa).

Romstal a decis sa va ofere cateva dintre aceste cabine de dus Kroner, atat simple cat si cu hidromasaj, reduse cu pana la o treime din pret. Campania noastra doreste sa incurajeze astfel utilizarea cabinelor de dus pentru beneficiile deja amintite pe care acestea le aduc in casele noastre.

Cabina de dus promotie

O cabina de dus se preteaza perfect in baile mici avand in vedere ca ocupa mult mai putin spatiu decat o cada normala, fiind orientata pe verticala. Toata lumea stie cat de neincapatoare poate fi o baie sau cat de mici pot fi unele cazi. Cabina de dus este utila pentru persoanele care prefera sa petreaca putin timp in baie pentru a-si face toaleta. Acestea functioneaza simplu si eficient oferindu-va confortul de care aveti nevoie.

Cabinele de dus sunt foarte simplu de intretinut, reziduurile si impuritatile indepartandu-se cu  usurinta. Suprafata sticlei garanteaza scurgerea apei si reducand depunerile de calcar sau orice alte impuritati.

O cabină de duş reprezintă alegerea potrivită pentru persoanele moderne, mereu în mişcare, preocupate de protecţia mediului. Dușul durează mai puțin în comparație cu îmbăierea, astfel și consumul de apă este mult mai mic. De aceea se recomandă să utilizăm dușul, ca alternativă ecologică la îmbăiere. În acest fel vom beneficia și de un consum mai mic de apă și energie, lucru care se va reflecta în costurile ulterioare la facturi.

CLICK PE MODEL PENTRU MAI MULTE DETALII:

Cabina dus ParisCabina dus TheraCabina dus Square

Cabina dus simplaCabina dus Round

Cabina dus hidromasajCabina dus RoundCabina dus geam transparent

Cabina dus moderna


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *