Alege aparatele de aer condiționat Romstal Vision pentru o vară răcoroasă!

Actualizat la 23 July, 2019 at 12:47 pm

Sezonul estival se apropie cu pași repezi! Știm deja că vom avea parte de zile călduroase sufocante. Care este cel mai bun remediu?! Cum în zilele caniculare tot ce ne dorim este puţină răcoare am decis să va prezentăm cea mai la îndemână soluție, montarea unui aparat de aer condiționat.

canicula

Aerul condiţionat este cea mai practică soluţie pentru a avea un aer respirabil acasă sau la locul de muncă. Ne face verile mai uşoare şi utilizarea sa are o serie de avantaje, printre care enumerăm: îmbunătăţirea calităţii aerului, scăderea riscului deshidratării, maximizarea gradului de confort, izolarea locuinţei de insecte şi alergeni. De asemenea, aerul condiţionat reglează umiditatea din aer, eliminând disconfortul generat de un aer prea cald sau prea umed.

Romstal îți propune aparatele de aer condiționat Vision Plus!

Cu un grad ridicat de performanţă, aparatele Vision Plus asigura un aer de calitate superioară şi are cel mai mic consum de energie, datorită tehnologiei inverter. Conform ultimei directive europene (Directiva ErP din 2013- produse cu impact energetic) noile aparate de aer condiţionat Vision au fost certificate cu clasa energetică A++ la funcţionarea pe încălzire şi clasa A pe răcire.

Aparat de aer conditionat Romstal

Fii în pas cu tehnologia!  Alege Vision Plus cu Wi-Fi şi îl poţi controla de oriunde!

Aparatul de aer condiţionat Romstal Vision Plus cu Wi-Fi poate fi programat şi gestionat de oriunde, direct de pe telefon. Astfel, dacă există o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit/pornit şi setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiază de funcţia sleep, funcţia de verificare a erorilor, precum şi funcţia energy, care permite verificarea lunară a consumului de energie.

Beneficiați de cele 12 viteze ale ventilatorului unitaţii interne care asigură un control exact al temperaturii şi creează un flux de aer mai confortabil. Unitatea externă are la rândul ei un ventilator care îşi adaptează automat viteza în funcţie de temperatura setată, astfel încât să asigure un schimb de caldură eficient cu un consum minim de energie.

Aparatele de aer condiționat Vision Plus vă pun la dispoziție mai multe funcții care să vă facă viața mai ușoară.

Avantaje Aer conditionat Romstal Vision

Funcţia 2-WAY DRAINING

Instalare facilă datorită posibilitaţii conectării conductei de scurgere a condensului pe ambele parţi ale unităţii interne.

Funcţia MEMORY

Prin această funcţie aparatul memorează ultima poziţionare a flapsurilor unităţii interne astfel că la următoarea pornire a aparatului acestea vor reveni la poziţia setată anterior.

Funcţia LOW AMBIENT

Aparatele de aer condiţionat Vision pot funcţiona în regim de răcire chiar şi în medii cu temperatură scăzută de până la -15%. Aceste caracteristici se recomandă la o serie de aplicaţii speciale precum camere de server.

Funcţia TURBO

Selectând funcţia TURBO, aparatul funcţionează la capacitatea maximă pentru a atinge temperatura setată în cel mai scurt timp posibil.

Aparat Ac Romstal Vision

Funcţia de urgenţă

În situaţia defectării senzorului de temperatură, aparatul de aer condiţionat Vision va afişa pe display un cod de eroare şi va continua să funcţioneze la parametri normali.

Fara cablu de alimentare

Aparatele de aer condiţionat Vision pot fi instalate în orice punct al camerei, întrucât nu necesită o sursă de alimentare în apropiere, ele fiind alimentate prin unitatea externă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *