Alege acum una dintre cele mai perfomarmante centrale de pe piață, Riello Family de la Romstal

Actualizat la 23 July, 2019 at 12:43 pm

Centrala Riello Family reprezinta solutia perfecta pentru cei mai exigenti utilizatori. Este o centrala termica in condensare cu functie dubla, utilizandu-se atat pentru incalzirea casei, cat si pentru producerea apei calde menajere. Centrala termica in condensatie Family este disponibila in mai multe variante cu puteri de 25 kW, 30 kW, 35 kW.

Centrala Riello Family CXPrintre avantajele centralelor Riello Family amintim:

NOUL SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ – Schimbător primar din oțel inoxidabil. Eficiență și fiabilitate în inima lui Family.

CONTROLUL ACTIV AL COMBUSTIEI – Sistem electronic avansat de control al arderii care monitorizează în mod constant combustia pentru a obține un consum optim și emisii scăzute.

EFICIENȚĂ RIDICATĂ – Confort maxim și consum minim în încălzire și ACM. Noul schimbător sanitar în plăci optimizat pentru performanțe de top în ceea ce privește eficiența, stabilitatea temperaturii și timpii de așteptare.

EMISII SCĂZUTE – În cursa continuuă a reducerii emisiilor, noul Family este certificat Clasa 6 a NOx, cea mai bună prevăzută de standardele europene.

VERSATILITATE – Spre viitor, cu Family. Datorită protocolului de comunicare BUS este posibilă comunicarea dintre panoul de control hibrid introdus într-un sistem multi-energetic și telecomanda inteligentă RiCLOUD.

CONTROL INTUITIV – Afișajul grafic color informează în mod constant cu privire la starea funcțională a cazanului. Navigarea în funcțiile și programele cazanului mulțumită interfeței cu pictograme și elemente textuale, nu a fost niciodată mai simplă.

INSTALARE RAPIDĂ – Timpul este prețios. Cu Riello Family, instalarea și accesul la componentele interne este simplificat pentru a minimiza timpul și efortul.

Riello Family

NOUL SCHIMBĂTOR PRIMAR DIN OȚEL INOXIDABIL.

Riello și-a proiectat mereu produsele cu grijă și dedicare.

Îmbunătățirea continuă duce astăzi la evoluția gamei Family, pornind de la elementul său primar: schimbătorul de căldură. Noul schimbător al lui Family din oțel inoxidabil, cu tub neted pentru a garanta cea mai bună eficiență și curățare în timp. Accesul rămâne frontal, pentru a facilita operațiunile de întreținere

PERFORMANȚE DE TOP IN REGIM ACM.

Riello a optimizat, de asemenea, schimbătorul de căldură secundar prin folosirea celor mai avansate tehnici de analiză și simulare termodinamică a fluidelor pentru a obține cea mai bună performanță și un confort maxim pentru utilizator în ceea ce privește timpul de așteptare și stabilitatea temperaturii în timpul funcționării, comparativ cu un cazan tradițional.

În timpul funcționării, temperatura apei calde nu suferă fluctuații semnificative. Cu un cazan tradițional, totuși, variația este de aproximativ 3 grade. Când debitul variază, oscilația temperaturii este întotdeauna mai mică de 5 ° C, în timp ce la un cazan tradițional durează aproximativ un minut pentru a reduce variația la această valoare.

CONTROL ELECTRONIC AL COMBUSTIEI AUTO-ADAPTIV

Noul Family este dotat cu sistem inteligent de de control al combustiei ACC. Care garantează că procesul se desfășoară întotdeauna în mod optim în toate condițiile datorită vanei de gaz modulante și a electrodului de ionizare. Mulțumită ACC, Family se poate adapta automat la combustibil (metan sau GPL) fără a utiliza coduri specifice sau kituri de conversie accesorii. De asemenea, Family reacționează la modificarea conținutului de combustibil și la pierderile de sarcină pe partea gazelor arse. Sistemul ACC detectează valoarea excesului de aer și intervine prin modularea amestecului aer / gaz pentru al păstra întotdeauna în parametrii optimi.

În plus, sistemul ACC simplifică instalarea. În faza de pornire nu este necesară calibrarea și este suficient să selectați tipul de gaz combustibil utilizat de cazan prin intermediul interfeței, dacă este diferit de cel implicit (metan). Deoarece sistemul menține constantă valoarea CO2 produs, chiar și controlul gazelor arse în timpul pornirii nu mai este necesar pentru funcționarea corectă a produsului. Controlul arderii înseamnă, de asemenea, asigurarea emisii constante, întotdeauna cu mult sub limitele impuse de legislație

Dacă procesul este optim, de fapt, chiar gazul produs va avea cea mai bună compoziție teoretică în comparație cu alte condiții.

PANOU DE CONTROL ȘI FUNCȚII

Mult mai clar, intuitiv și ușor de utilizat, se integrează elegant în estetica cazanului. Afișajul mare retroiluminat, butoanele în relief și interfața îmbogățită cu texte și pictograme explicative ajută utilizatorul și instalatorul să navigheze în meniu. Prin intermediul panoului este posibilă vizualizarea stării de funcționare, efectuarea programării și accesul la reglajul parametrilor cazanului și ai sistemului.

ÎNCĂRCARE INTELIGENTĂ INSTALAȚIE

Prin intermediul panoului este posibilă efectuarea independentă a încărcării sistemului, dacă presiunea scade sub valoarea minimă de referință.

VIZUALIZAREA INFORMAȚIILOR

Pe lângă data și ora, pe ecran se afișează informațiile de bază privind funcționarea cazanului: temperatura pe tur și presiunea sistemului. Printr-o pictogramă pe afișaj, cazanul avertizează și asupra necesității de a efectua întreținerea planificată.

PROGRAMARE

Programarea funcționării optime a cazanului în funcție de nevoile dvs. este ușoară și intuitivă. Din panoul de control este posibilă programarea orară și zilnică pentru fiecare zonă de sistem.

Ecranul lui Family este echipat cu noua “Bară colorată” care informează utilizatorul cu privire la starea de funcționare a cazanului. În cazul anomaliilor, este posibil să se înțeleagă imediat dacă o problemă este critică și dacă este necesar să se solicite asistență tehnică.

Banda superioară a panoului poate avea 4 culori, în funcție de stare

VERDE – Funcționare normală. Sistemul satisfacesolicitări pentru apă caldă menajeră / încălzire sau realizează alte operații automate. Un text derulant descrie funcția activă la momentul respectiv.

GALBEN – Prezența unor anomalii potențial rezolvabile de utilizator care permit o funcționare parțială a cazanului. Un triunghi de eroare de pe afișaj oferă acces la detaliile anomaliei

ROȘU – Prezența anomaliilor permanente care necesită intervenția Asistenței Tehnice. Un triunghi de eroare de pe afișaj oferă acces la detaliile anomaliei.

GRI – Sistemul este gata să răspundă oricăror solicitări. Nu a fost detectată nicio operațiune în desfășurare sau anomalie.

Ciclul de functionare Riello Family

CONFORTUL LA ÎNDEMÂNĂ

Controlul inteligent de la distanță RiCLOUD vă permite să gestionați confortul casei dvs. într-un mod simplu și intuitiv din afara casei. Prin intermediul aplicației dedicate, este posibil să verificați starea sistemului de încălzire, dar și să programați timpii de funcționare pentru aprindere, oprire, temperatură și cazan direct de pe telefonul smartphone sau de pe tabletă. Pot fi gestionate până la 8 zone diferite, fiecare controlate de propriul RiCLOUD. RiCLOUD poate fi instalat în modul wireless prin intermediul receptorului de frecvență radio, disponibil ca accesoriu, evitând astfel orice activitate electrică și montaj pe perete.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *