Albastru clasic este culoarea anului 2020

Albastru clasic a fost desemnat culoarea anului 2020 de către Pantone, companie care studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial.

„Este o culoare care anticipează ce se va întâmpla. Ce va aduce viitorul pe măsură ce trecem în orele de seară? Aceasta este o întrebare pertinentă înainte de a porni într-un nou deceniu”, a explicat Laurie Pressman, vicepreședintele Pantone Color Institute, cel care selectează culoarea anului.

Având în vedere sentimentele de instabilitate care au cuprins întreaga lume, din Statele Unite ale Americii până în Regatul Unit, în Hong Kong, Siria și pe tot globul, reprezentanții Institutului Pantone Color spune că au ales albastru, o nuanță care oferă siguranța, încrederea și conexiunea pe care oamenii o pot căuta într-un mediu global incert, scrie Mediafax. Pentru a alege culoarea anului Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, în artă și în industria divertismentului sau a amenajarilor interioare.

Te invităm să alegi produse de la Romstal în această culoare (albastru) care exprimă eleganţă, încredere şi profunzime în vremuri care necesită neapărat aceste calităţi. Alegând obiecte sanitare sau gresie și faianță în această nuanță vă veți bucura de o atmosferă odihnitoare în locuință, un aer care amplifică sentimentul de pace și liniște și încurajează optimismul.

Descoperă câteva elemente interesante în galeria următoare. Dă click pe produsul preferat pentru mai multe detalii!

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *