Ai nevoie de o piesă de schimb pentru centrală, aer condiționat sau cazan? Găsești la Romstal!

Actualizat la 23 July, 2019 at 12:41 pm

Aici poți căuta cu încredere piese de schimb pentru aparatul tău. La Romstal avem o gamă întreagă de piese de schimb pentru toate produsele pe care vi le punem la dispoziție. Aceste elemente sunt așezate pe categorii pentru a vă face navigarea mai facilă.

Piese schimb centrale termice

Reparatii centraleÎn prima categorie veți găsi piese de schimb pentru produsele din gama termice. Veți putea achiziționa nenumărate elemente care vă vor aduce produsul la starea inițială. Pentru centrale termice murale veți avea de ales între plăci electronice, sonde, senzori de temperatură, duze, vase de expansiune, robineți, aerisitoare plus multe altele. În categoria denumită „Cazane, centrale termice de pardoseala” aveți ocazia să căutați piesa de schimb necesară pentru unul dintre aceste produse. Nu contează că aveți nevoie de termostate reglaj sau de siguranță, termomanometre, adaptoare niple, plăci electronice, automatizări, sonde, senzori temperatură, fotocelule, fotorezistențe, rezistențe ceramice, presostate, conectori, fise, cablaje, electrozi, cabluri, ventilatoare aer, uși, mânere, balamale sau alte accesorii. Indiferent ce veți căuta veți găsi la doar un click distanță. Tot în gama termice veți găsi piese de schimb pentru arzătoare, boilere, instanturi, aeroterme, generatoare aer cald, panouri solare, schimbătoare de căldură în plăci, convectoare, calorifere, radiatoare, sobe și șeminee.

Reparatii AC

În categoria „Piese schimb climatizare” găsiți cele mai potrivite elemente pentru a aduce in perfectă stare de funcționare aparatele de aer condiționat, chillerele, ventiloconvectoarele, vrf-vrv-urile, pompele de caldură sau ventilatoarele și destratificatoarele.

piese schimb

Bineînțeles, Romstal oferă posibilitatea schimbării pieselor nefuncționale și în cazul produselor din gama hidro. Aveți probleme cu pompe de apă, vase de expansiune, robineți pentru intalații, compresoare aer sau mașini spălat auto? Totul se poate rezolva rapid! Identificați piesa care nu mai face față proceselor pentru care a fost concepută și o înlocuiți cu una nouă, calitativă, de pe siteul nostru.

Piese schimb sanitare

Pe Romstal.ro veți găsi, de asemenea, piese de schimb pentru sanitare, indiferent că ne referim la baterii, rezervoare și vase wc, căzi, cabine de duș. Și uscătoarelele de mâini au o categorie dedicată în care veți găsi motoare, senzori, plăci electronice, ventilatoare sau rezistențe electrice. Nu uitați, orice piesă de schimb vă este necesară, aveți posibilitatea de a o achiziționa la un preț foarte bun de pe site-ul Romstal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *