Ai nevoie de o piesă de schimb pentru centrală, aer condiționat sau cazan? Găsești la Romstal!

Actualizat la 23 July, 2019 at 12:41 pm

Aici poți căuta cu încredere piese de schimb pentru aparatul tău. La Romstal avem o gamă întreagă de piese de schimb pentru toate produsele pe care vi le punem la dispoziție. Aceste elemente sunt așezate pe categorii pentru a vă face navigarea mai facilă.

Piese schimb centrale termice

Reparatii centraleÎn prima categorie veți găsi piese de schimb pentru produsele din gama termice. Veți putea achiziționa nenumărate elemente care vă vor aduce produsul la starea inițială. Pentru centrale termice murale veți avea de ales între plăci electronice, sonde, senzori de temperatură, duze, vase de expansiune, robineți, aerisitoare plus multe altele. În categoria denumită „Cazane, centrale termice de pardoseala” aveți ocazia să căutați piesa de schimb necesară pentru unul dintre aceste produse. Nu contează că aveți nevoie de termostate reglaj sau de siguranță, termomanometre, adaptoare niple, plăci electronice, automatizări, sonde, senzori temperatură, fotocelule, fotorezistențe, rezistențe ceramice, presostate, conectori, fise, cablaje, electrozi, cabluri, ventilatoare aer, uși, mânere, balamale sau alte accesorii. Indiferent ce veți căuta veți găsi la doar un click distanță. Tot în gama termice veți găsi piese de schimb pentru arzătoare, boilere, instanturi, aeroterme, generatoare aer cald, panouri solare, schimbătoare de căldură în plăci, convectoare, calorifere, radiatoare, sobe și șeminee.

Reparatii AC

În categoria „Piese schimb climatizare” găsiți cele mai potrivite elemente pentru a aduce in perfectă stare de funcționare aparatele de aer condiționat, chillerele, ventiloconvectoarele, vrf-vrv-urile, pompele de caldură sau ventilatoarele și destratificatoarele.

piese schimb

Bineînțeles, Romstal oferă posibilitatea schimbării pieselor nefuncționale și în cazul produselor din gama hidro. Aveți probleme cu pompe de apă, vase de expansiune, robineți pentru intalații, compresoare aer sau mașini spălat auto? Totul se poate rezolva rapid! Identificați piesa care nu mai face față proceselor pentru care a fost concepută și o înlocuiți cu una nouă, calitativă, de pe siteul nostru.

Piese schimb sanitare

Pe Romstal.ro veți găsi, de asemenea, piese de schimb pentru sanitare, indiferent că ne referim la baterii, rezervoare și vase wc, căzi, cabine de duș. Și uscătoarelele de mâini au o categorie dedicată în care veți găsi motoare, senzori, plăci electronice, ventilatoare sau rezistențe electrice. Nu uitați, orice piesă de schimb vă este necesară, aveți posibilitatea de a o achiziționa la un preț foarte bun de pe site-ul Romstal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *