Ai grijă de natură! Alege un pachet format din panou solar, boiler bivalent și accesorii de la Romstal

Actualizat la 23 July, 2019 at 12:39 pm

Aici la Romstal avem ca obiectiv promovarea produselor care protejează mediul înconjurător. Iată de ce, de câte ori este nevoie, vom oferi produse eco la cele mai bune prețuri, pentru a îmbunătăți viața clienților noștri dar și a celor din jur.

De data aceasta am decis să promovăm câteva pachete de panouri solare, boilere și accesoriile necesare funcționării acestora. In perioada 12 OCTOMBRIE – 31 DECEMBRIE 2017 clientii finali, partenerii, reprezentantele si francizele Romstal vor avea un pret mult mai competitiv la panourile solare daca aleg unul din cele 5 pachete de panouri solare prezentate in acest articol.

Pachete panouri solare

componenta pachete panouri solare Romstalcomponenta pachete Romstalcomponenta pachete panouri Romstal

Știm cu toții că energia solară este cea mai puternică formă de energie pe Pământ și că de ea depinde întreaga viață terestră. Cum putem beneficia la maxim de energia solară? Cu panorile solar cu tuburi vidate de la ROMSTAL puteți asigura aportul necesar de energie pentru a încălzi apa menajeră pentru activitățile cotidiene. Desfășurarea activităților zilnice este de neconceput în lipsa condițiilor cu care suntem obișnuiți pentru asigurarea unui ritm modern de viață. Însă, din cauză că vechile surse de energie, bazate pe combustibili fosili, nu sunt suficiente, poluează atmosfera și se epuizează repede, avem nevoie de alternative viabile. Utilizarea radiației solare este o modalitate excelentă pentru a procura necesarul de energie în vederea satisfacerii unora dintre necesitățile pe care le presupune traiul modern.

energie solara - benficii

Energia solară este regenerabilă și nepoluantă, este o sursă curată de energie, care nu crează produse secundare și deșeuri. Poate fi întrebuințată de aproape oriunde în lume, în special din locurile puternic însorite. Panoul solar captează căldura provenită de la soare și o transmite către un rezervor, unde este stocată. Căldura este transferată mai departe acolo unde este nevoie, către un boiler pentru a prepara apa caldă menajeră. În acest mod aveți asigurat aportul de căldură fără nici un cost, gratuit. Poate cel mai important și convingător argument în favoarea utilizării panourilor solare, îl reprezintă faptul că reduce substanțial costurile lunare pentru utilități. Veți realiza economii consistente lună de lună, iar teama de nemiloasele facturi va dispărea, odată ce veți instala panouri solare.

panouri solare

În cazul în care v-ati hotărât să achiziționați un astfel de pachet adresați-vă celei mai apropiate reprezentanțe Romstal. Aici vi se vor factura toate elementele din pachet iar la final se va introduce CODUL DE REDUCERE aferent pachetului de panouri solare facturat anterior.

Sperăm ca astfel să stimulăm vânzarea unor produse prietenoase cu mediul înconjurător și vom răspunde nevoii clientilor care doreau un astfel de sistem solar.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *