Află care sunt noile colecții de obiecte sanitare de la Ideal Standard disponibile la Romstal

Actualizat la 23 July, 2019 at 12:35 pm

Aici, la Romstal, ne propunem comercializarea obiectelor sanitare de cea mai buna calitate. Iar atunci cand avem un partener important in Ideal Standard, recunoscut producator al acestor sanitare de baie, suntem siguri ca oferim clientilor nostri cele mai bune optiuni pentru mobilarea baii.

CONNECT AIR

Colectia Connect Air, pe care v-o prezentam astazi, uimeste prin reinterpretarea moderna a stilului minimalismt. Gama a fost proiectata pentru a da un plus de eleganta și funcționalitate baii. Marginile subțiri și liniile moi de proiectare creeaza un mediu armonios. Connect Air oferă mai multe opțiuni de lavoare, vase WC si bideuri plus accesoriile necesare montarii acestora. Obiectele sanitare pot fi montate la perete sau supendat, in functie de dorintele utilizatorilor. Trebuie precizat ca exista sansa asortarii unei cazi din colectie celorlate obiecte sanitare Connect Air. Astfel baia va adopta in totalitate un stil curat, placut si luxos.

Connect Air

Vasele WC din aceasta colectie sunt echipate cu tehnologia de spălare AquaBlade. Implementat de Ideal Standard acest atribut confera, pe langa un placut aspect estetic, un nivel superior de igienă , mai puțini stropi și reducerea zgomotului. AquaBlade, permite spălarea vasului din partea superioară a acestuia, asigurând astfel curățarea întregii suprafețe interioare fără a lăsa margini greu accesibile nespălate.

Această facilitate de întreținere se transmite în cadrul tuturor elementelor de design ale colecției. Sistemele de fixare ascunse ale vasului de WC și bideului suspendat creează un aspect curat, luxos la un preț extrem de abordabil. Chiar și capacele vaselor de WC, un detaliu ce poate fi neglijat cu ușurință, au fost realizate gândindu-ne la client. Opțiunea de închidere lentă se bucură de un mecanism de extragere rapid, astfel încât beneficiarul final are libertatea completă de a curăța suprafețele.

Cada Ideal Standard

Tonic II

Creata de Ideal Standard, colectia Tonic II reprezintă o categorie de soluții versatile având opțiuni ce funcționează perfect în orice tip de baie. Colecția suplă, elegantă și vioaie, combina un design contemporan cu tot ceea ce inseamna tehnologie inovatoare. Tonic II repezinta in fapt o gamă largă de modele de obiecte sanitare care vă permite să personalizați si sa creati baia perfecta. Cea mai recentă tehnologie este integrată în fiecare produs. Aceasta caracteristica ajută la transformarea Tonic II într-o alegere primordială pentru o baie contemporană care oferă atât formă, cât și funcționalitate.

Set baie Tonic II

Gama Tonic II a fost creată de agenția de design ARTEFAKT. Proprietarii, Achim Pohl și Tomas Fiegl, sunt pasionați de elaborarea soluțiilor de baie care să funcționeze pentru cerințele fiecărui individ. Versatilitatea gamei este prezentată prin diferite opțiuni pentru băile mari, mici și de oaspeți.

Baie moderna

Lavoar stativ DEA

Lavoarul stativ Dea se remarca printr-un design special dar și o excelentă funcționalitate. Este de departe un produs modern, cu o geometrie care cucereste de la prima privire. Lavoarul stativ Dea întruchipează angajamentul Ideal Standard de a crea o utilizare perfecta a spațiului baii.

Lavoar stativ DEA

Băile de lux sunt cunoscute pentru îndeplinirea standardelor înalte în design și creativitate, dar adesea scad din punct de vedere al utilizabilității. Nu este cazul si in privinta acestui lavoar special, care reunește atât forma, cât și funcția pentru a crea experiența sublimă în baie.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *