Aer curat! Apă pură! Nu la munte ci la tine acasă!

V-am pregatit o noua promotie care sa va faca vara mai racoroasa! Acum, doar la Romstal, cumparati aer conditionat Mitsubishi seria LN si primesti cadou un SISTEM ULTRA FILTRARE IN 3 TREPTE PUR 3UF 10.

Incepand cu 15 Mai primii 20 clienti finali, parteneri (posesori de card Romstal partener), Reprezentante sau Francizele Romstal care achizitioneaza un pachet Mitsubishi LN (unitate interna+unitate externa) vor primi gratuit  un  dispozitiv SISTEM ULTRA FILTRARE IN 3 TREPTE PUR 3UF 10. Campania este valabila in limita a 20 de pachete Mitshubishi LN.

Mitshubishi LNProdusul gratuit va fi livrat odata cu pachetul Mitsubishi seria LN achizitionat.

Alege si tu unul din aparatele de aer conditionat Mitsubishi din seria LN concepute pentru a completa încăperile cu decor modern. Acestea sunt disponibile în patru culori, special alese pentru a se potrivi în mod natural oriunde sunt instalate. Ele se remarcă prin designul sofisticat, eficienţa energetică optimă şi funcţionarea silenţioasă. Seria LN oferă o performanţă optimă de răcire / încălzire.

Aparatele AC Mitsubishi LN vin echipate cu senzor 3D i-see, un senzor cu radiaţii infraroşii care măsoară temperatura la distanţă. În timpul deplasării spre stânga şi spre dreapta, un senzor cu opt elemente poziţionate vertical analizează temperatura în încăpere în trei dimensiuni. Această analiză detaliată face posibilă stabilirea poziţiei persoanelor în încăpere, permiţând astfel aparatului să funcţioneze în regim de „flux de aer indirect ”, pentru a evita ca persoanele să fie lovite direct de curentul de aer, sau să lucreze pe „flux direct de aer ”, pentru a furniza aer în zonele unde se găsesc oamenii.

Senzorii detectează dacă există persoane în încăpere. Când nu este nimeni în cameră, aparatul intră automat în modul de economisire a energiei.

Aer condiționat Mitsubishi Electric LnNoul agent frigorific R32 are un potențial de încălzire globală de aproximativ 1/3 faţă de agentul frigorific utilizat în mod curent R410A, reducând astfel dramatic impactul negativ asupra mediului. Introducând activ noul agent frigorific R32, Mitsubishi Electric continuă să promoveze fabricarea echipamentelor, luând în considerare mediul înconjurător.

Plasma Quad Plus este un sistem de filtrare pe bază de plasmă care îndepărtează eficient șase tipuri de poluanți atmosferici. Plasma Quad Plus captează mucegaiul și alergenii mai eficient decât Plasma Quad. De asemenea, poate capta PM2.5 și particule mai mici de 2,5μm, creând spații de viață sănătoase pentru toți. Finisajul cu dublă barieră previne intrarea prafului şi a murdăriei în aparatul de aer condiționat.

Unitatea interioară este echipată cu o interfață Wi-Fi într-un locaş special al unității. Acest lucru elimină necesitatea de a instala o interfață Wi-Fi și, de asemenea, contribuie la aspectul frumos, deoarece interfața este ascunsă.MITSUBISHI ELECTRIC MSZ LN


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *