Aer conditionat de la Romstal – ghid pentru tratarea caniculei

Actualizat la 7 September, 2020 at 02:01 pm

canicula

În zilele caniculare tot ce ne dorim este putină răcoare.

Aerul conditionat este cea mai practica solutie pentru a avea un aer respirabil acasa sau la locul de munca. Ne face verile mai usoare si utilizarea sa are o serie de avantaje, printre care enumeram: imbunatatirea calitatii aerului, scaderea riscului deshidratarii, maximizarea gradului de confort, izolarea locuintei de insecte si alergeni. De asemenea, aerul conditionat regleaza umiditatea din aer, eliminand disconfortul generat de un aer prea cald sau prea umed.

Romstal iti propune aparatele de aer conditionat Vision Plus! Cu un grad ridicat de performanta, aparatele Vision Plus asigura un aer de calitate superioara si are cel mai mic consum de energie, datorita tehnologiei inverter. Conform ultimei directive europene (Directiva ErP din 2013– produse cu impact energetic) noile aparate de aer conditionat Vision au fost certificate cu clasa energetică A+ la functionarea pe incalzire si clasa A pe racire.

De ce sa alegi aparatele de aer conditionat Romstal Vision Plus:

avantaje aer conditionat

Vision Plus consuma doar 1w in regimul de stand-by, generand astfel o economie de energie de 80% in comparatie cu aparatele de aer conditionat obisnuite; Functia Follow Me permite aparatului sa inactiveze senzorul de temperatura pe de unitatea interna si regleaza temperatura in incapere in functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. In acest fel, se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite in orice punct camerei. Utilizand tehnologia DC Inverter, consumul de energie electrica poate fi redus cu pana la 44%, comparativ cu un echipament conventional. Romstal Plus atinge si mentine temperatura dorita intr-un timp mai scurt, functionarea unitatii este mai silentioasa, iar sistemul este mai fiabil, intrucat componentele sale rezista mai mult timp. Prin functia Sleep Mode, aparatul scade in mod automat temperatura de incalzire, sau creste temperatura de racire cu un grad pe ora, in primele doua ore de functionare, iar apoi mentine temperatura constanta timp de 5 ore.
  • aplicatie aer conditionatAparatele de aer condtionat Vision Plus pot fi instalate in orice punct al camerei, intrucat nu necesita o sursa de alimentare in apropiere, ele fiind alimentate prin unitatea externa.

Fii in pas cu tehnologia! Alege Vison Plus cu Wi-Fi si il poti controla de oriunde! Pentru o diferenta de doar 200 lei, aparatul de aer conditionat Romstal Vision Plus cu Wi- Fi poate fi programat si gestionat de oriunde, direct de pe telefon. Astfel, daca exista o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit/pornit si setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiaza de functia sleep, functia de verificare a erorilor, precum si functia energy, care permite verificarea lunara a consumului de energie.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *