Acum la Romstal, cele mai variate modele de cabine de duș au reducere de până la 45%

Vino în magazinele Romstal și ia-ți o cabină de duș pe gustul tău la prețuri excelente! Avem pentru tine o selecție de modele care îți vor transforma total baia. Și nu uita! Mai sunt doar câteva zile din noiembrie, luna cu Livrare Gratuită în țară indiferent de valoarea comenzii efectuate online. Optimizează-ți costurile!

Cabine de duș - Preț redusCabina de dus aduce avantaje imediate celor care decid sa inlocuiasca deja obisnuita cada si sa se foloseasca mai mult de spatiul din baile proprii. Cabinele asigura un consum de apa mai mic, sunt mai usor de curatat si protejeaza bine spatiul din jur deoarece apa de la dus nu se mai imprastie prin toata baia.

Îți propunem mai multe idei îndrăznețe pentru fiecare baie. În selecția de cabine de duș cu preț redus avem modele Zeya și Kroner, semirotunde sau pătrate, simple sau cu hidromasaj. Depinde doar de dumneavostră să alegeți exact ceea ce vă doriți!

Cabine de duș – se remarcă printr-un design modern, elegant dar, mai ales, prin calitate înaltă care le va ajută să vă deservească pentru mulți ani de acum înainte. Odată făcută alegerea, cabina va mobila baia precum în filme. Cabina de dus ne ajută să ne relaxăm după o zi stresantă la lucru dar ne bucură și din punct de vedere vizual încadrându-se perfect în orice colțișor al băii, indiferent de mărimea acesteia.

Cabina de duș este o variantă excelentă pentru cei care preferă dușurile rapide în locul băilor de lungă durată. Astfel veți câștiga mai mult timp, lucru important mai ales dacă sunteți o persoană dinamică, activă, cu un ritm de viață modern.

Alegeți să faceți o investiție într-o cabină de duș modernă, de încredere, care vă va ajuta să vă curățați rapid și sigur. Aceasta va transforma experiența dușului într-una plăcută si extrem de igienică. Elegantă și extrem de funcțională, cabina de duș îndeplinește toate condițiile pe care doriți să le îndepliniți. Ea va completa perfect încăperea de baie, fiind exact produsul de care aveți nevoie pentru dușul perfect de zi cu zi!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *