Acum la Romstal, cele mai variate modele de cabine de duș au reducere de până la 45%

Vino în magazinele Romstal și ia-ți o cabină de duș pe gustul tău la prețuri excelente! Avem pentru tine o selecție de modele care îți vor transforma total baia. Și nu uita! Mai sunt doar câteva zile din noiembrie, luna cu Livrare Gratuită în țară indiferent de valoarea comenzii efectuate online. Optimizează-ți costurile!

Cabine de duș - Preț redusCabina de dus aduce avantaje imediate celor care decid sa inlocuiasca deja obisnuita cada si sa se foloseasca mai mult de spatiul din baile proprii. Cabinele asigura un consum de apa mai mic, sunt mai usor de curatat si protejeaza bine spatiul din jur deoarece apa de la dus nu se mai imprastie prin toata baia.

Îți propunem mai multe idei îndrăznețe pentru fiecare baie. În selecția de cabine de duș cu preț redus avem modele Zeya și Kroner, semirotunde sau pătrate, simple sau cu hidromasaj. Depinde doar de dumneavostră să alegeți exact ceea ce vă doriți!

Cabine de duș – se remarcă printr-un design modern, elegant dar, mai ales, prin calitate înaltă care le va ajută să vă deservească pentru mulți ani de acum înainte. Odată făcută alegerea, cabina va mobila baia precum în filme. Cabina de dus ne ajută să ne relaxăm după o zi stresantă la lucru dar ne bucură și din punct de vedere vizual încadrându-se perfect în orice colțișor al băii, indiferent de mărimea acesteia.

Cabina de duș este o variantă excelentă pentru cei care preferă dușurile rapide în locul băilor de lungă durată. Astfel veți câștiga mai mult timp, lucru important mai ales dacă sunteți o persoană dinamică, activă, cu un ritm de viață modern.

Alegeți să faceți o investiție într-o cabină de duș modernă, de încredere, care vă va ajuta să vă curățați rapid și sigur. Aceasta va transforma experiența dușului într-una plăcută si extrem de igienică. Elegantă și extrem de funcțională, cabina de duș îndeplinește toate condițiile pe care doriți să le îndepliniți. Ea va completa perfect încăperea de baie, fiind exact produsul de care aveți nevoie pentru dușul perfect de zi cu zi!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 770 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *