Acum e momentul pentru renovarea baii! Septembrie vine cu reduceri importante la Romstal!

Renoveaza-ti baia cu produse de cea mai buna calitate disponibile in aceste zile la preturi reduse cu pana la 30%! Reducerile se aplica mai multor produse, de la gresie si faianta pana la baterii de baie, obiecte sanitare si mobiler de baie.REDUCERI SANITARE

Baia ta isi va schimba complet stilul odata ce vei alege una dintre seriile de placi ceramice aflate la reducere! Alege produse de la producatori recunoscuti precum Aparici, Gardenia Orchidea, Rondine sau Panaria. Va oferim trei serii de gresie si faianta cu preturi reduse de la fiecare:

REDUCERI CERAMICEIncaperea de baie se va remarca prin designul elegant si modern dar si printr-o functionalitate fara cusur daca vei profita de oferte si la celelalte produse de baie. Opteaza pentru baterii de baie Kroner Veris cu reducere de 30%, mobilier de baie Kroner Paola cu lavoar (-20%), cabine cu hidromasaj Kroner (codurile selectate ajungand la un pret redus cu 30%) sau pentru vasul de wc suspendat Idol (-20%).

Portofoliul Romstal s-a bazat intotdeauna pe produse de inalta calitate lucru care l-a transformat intr-un nume important pe piata. Noi va ajutam sa va transformati total baia cu ajutorul unor produse atent selectate care se monteaza usor si functioneaza timp indelungat fara interventii.

Acum baia are un design modern, nobil si stralucitor cu produse de top care propun o experienta unica si deosebita la utilizare. Somptuozitatea si rafinamentul lor se vor resimti inca de la prima punere in functiune.

Daca deja ti-ai renovat baia atunci iti poti arunca o privire asupra reducerilor de pret la aparatele de aer conditionat Mitsubishi HJ (9000, 12000, 20000 btu), reducere cuprinsa intre 11 si 30%. Astfel te vei pregati pentru urmatoarea vara torida cu aparate de ultima generatie care te vor ajuta sa mentii usor confortul in locuinta.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *