Achiziționează un pachet iT600 de la Romstal și primești GRATUIT un dispozitiv ALEXA AMAZON ECHO DOT 3RD

Numara-te printre primii 50 clienti care achizitioneaza un pachet IT600 si vei primi gratuit un dispozitiv ALEXA AMAZON ECHO DOT 3RD. Este vorba de un dispozitiv hands-free, controlat vocal, cu un mic difuzor incorporat care se poate conecta si la difuzoare sau casti prin Bluetooth sau printr-un cablu audio de 3,5 mm pentru a oferi sunet stereo difuzoarelor pe care le alegeti. Echo Dot se conecteaza la serviciul de voce Alexa pentru a reda muzica, a efectua apeluri, a trimite si a primi mesaje, a furniza informatii, stiri, scoruri sportive, vreme si multe altele.

De ce ai nevoie de IT600?

iT600 Smart Home este, dupa cum ii spune numele, un sistem format din dispozitive inteligente care iti permit sa ai grija de casa ta de la distanta prin intermediul unei simple apicatii. Da, chiar si atunci cand esti plecat in alt oras. Ai nevoie doar de o conexiune la internet. Sistemul iT600 Smart Home poate fi instalat si utilizat usor datorita aplicatiei Salus Smart Home App, ce poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store. Vorbim de un app user friendly si extrem de intuitiv. Sistemul poate comanda caloriferele din casa sau  sistemul de incalzire prin pardoseala, daca ai ales acest tip de incalzire a locuintei.

Dotat cu tehnologia OneTouch™, care va da posibilitatea sa stabiliti reguli de functionare pentru oriecare dispozitiv in parte, iT600 va putea sa opreasca sau sa porneasca incalzirea in functie de temperatura detectata in locuinta.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *