Achiziționează produse pentru încălzirea în pardoseală de la Romstal și poți câștiga un Mercedes Citan

In perioada 20 iulie 2020 – 30 noiembrie 2020 partenerii Romstal (parteneri posesori de carduri Romstal Partener) care achizitioneaza de la Romstal sau intermediaza vanzarea de catre compania noastra de produse din gama SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA, cod gama SAP 030, in valoare de minim 4.000 lei cu TVA, vor avea dreptul de a participa la o tombola cu premii totale in valoare de  22.542 Euro.

Durata promotiei:   20 iulie 2020 – 30 noiembrie 2020

Premii: Premiile campaniei sunt:

  1. Marele premiu: 1 (un) autovehicul marca Mercedes-Benz, model Citan Furgon cu o valoare de 18.000 euro cu tva (optsprezecemiieuro);
  2. 5 (cinci) premii 2 – Pachete Salus “MULTI-ZONA” IT600 PENTRU INSTALATII CU INCALZIRE IN PARDOSEALA  cod Romstal 39T 0180      – in  valoare de 2581 Euro cu TVA (516 euro cu TVA/buc).
  3. 5 (cinci) premii 3 – GRUP AMESTEC SI POMPARE CALEFFI-RDZ, PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA cod RSL 42RDZ262 in valoare de 1961 euro cu TVA(392 euro cu TVA/buc).

Tombola Romstal - Mercedes CitanRegulament campanie:

Pentru a intra in campanie, un participant trebuie sa achizitioneze de la Romstal Imex SRL si/sau sa intermedieze achizitionarea de la Romstal Imex SRL in perioada 20 iulie 2020 – 30 noiembrie 2020 de produse din Gama SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA, cod gama SAP 030 a caror valoare insumata trebuie sa fie de minim 4.000 lei, cu TVA.

Pentru fiecare achizitie si/sau intermediere insumate in valoare de 4.000 lei, cu TVA, participantul este indreptatit sa primeasca la sfarsitul campaniei cate un talon pentru tombola. Mai mai multe taloane inseamna mai multe sanse de castig. Nu exista o limitare pentru numarul minim sau maxim de taloane pentru fiecare participant la tombola.

In perioada 1-10 Septembrie 2020, 1-10 Octombrie 2020, 1-10 Noiembrie 2020, si dupa finalizarea campaniei Departamentul de Marketing va transmite Directorilor de Magazine si Filiale rapoarte de vanzari pe produse din Gama SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA  pe partenerii Romstal.

Pe baza raportului de vanzari comunicat la finalul campaniei, Partenerii Romstal care au achizitionat de la Romstal Imex SRL si/sau au intermediat achizitionarea de la Romstal Imex SRL produse de produse din Gama SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA in suma de minim 4.000 lei, cu TVA, sunt indreptatiti sa primeasca la sfarsitul campaniei cate un talon pentru tombola.

Tragerea la sorti se va realiza in cadrul unui eveniment organizat de Romstal, in perioada 1- 15 decembrie 2020 in Bucuresti, la care vor fi invitati toti partenerii care au achizitionat produse din Gama SISTEME DE INCALZIRE IN PARDOSEALA pe parcursul campaniei in valoare de minim 4.000 lei cu TVA.

Taloanele de tombola vor fi inmanate fiecarui partener in cadrul evenimentului, inainte de tragerea la sorti.

Campania se va desfasura in baza unui regulament de participare si desfasurare a concursului (vezi Anexa 1), care va fi tiparit de catre fiecare Director punct vanzare si afisat vizibil in zona facturare-livrare marfa sau va fi inmanat tiparit atunci cand va fi cerut de catre un client.

Totodata, mentionam ca regulamentul de participare si desfasurare a concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, care poate transmite o solicitare in acest sens la adresa organizatorului Romstal Imex SRL din Bucuresti, sos. Vitan-Barzesti, nr. 11A, sector 4, sau la telefonul 021/332.09.01.

Pentru mai multe detalii despre mecanismul tombolei trebuie sa parcurgeti regulamentul sau contactati Dept. Comunicare: comunicare@romstal.ro.

Daca doriti sa participati la campania noastra, dar aveti nevoie de consultanta la proiectul dumneavoastra, va recomandam sa luati legatura cu unul dintre specialistii nostri accesand acest link – Proiectul Meu.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *