Achiziționați centralele Bosch Condens cu o garanție de 5 ani

Actualizat la 23 July, 2019 at 10:39 am

Romstal va ofera in perioada 01.03.2017 – 31.05.2017 posibiltatea de a achizitiona una dintre centralele Bosch Condens 2000W, Bosch Condens 7000W sau pachetul centrala Bosch Condens 2500W + termostat CT100 cu o garantie extinsa de 5 ani.

 

Promotie centrale Bosch

Cele trei centrale termice in condensatie de la Bosch functioneaza prin crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fie recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Astfel vom recupera din gazele arse 10-12 % din caldura produsa in camera de ardere, prin urmare o microcentrala in condensatie va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica.Nicicand nu a fost mai facil sa incalziti locuinta intr-un mod eficient, economic si ecologic.

De asemenea, prepararea apei calde menajere se face usor si rapid. Centrala va utiliza aproape integral energia continuta in gazul de ardere in procesul de incalzire, rezultand un consum scazut de gaze naturale si implicit economie financiara.

Centrala termica Bosch Condens

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 2000W reprezintă soluţia perfectă pentru încălzirea locuinţei şi prepararea apei calde în regim instantaneu. Acesta se dovedeste un aparat fiabil, foarte eficient, la un pret pentru toate buzunarele. Condens 2000 W asigură un consum redus de combustibil gazos datorită înaltei eficienţe energetice de 103 %.

Surata acesteia, Bosch Condens 7000 W, este o centrală termică murală cu condensare extrem de silenţioasă. Ea asigura confortul şi relaxarea adusă de căldura casei, dar şi satisfacţia unor economii considerabile în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

Centrala Bosch Condens 7000W

Pachetul Bosch Condens 2500W + termostat CT100 reprezintă o alegere demnă de luat în seamă datorită calităților de care dau dovadă cele două aparate care îl compun. Condens 2500 W ocupă foarte puţin spaţiu și este prevăzută cu o automatizare integrată cu reglare în funcţie de temperatura exterioară, această modalitate de reglare fiind recomandată atât în cazul încălzirii prin pardoseală, cât și prin radiatoare. Automatizarea dependentă de condiţiile meteo optimizează performanţele centralei termice în funcţie de necesarul de căldură al clădirii. Utilizarea acesteia este simplă și intuitivă. Echipamentul are o unitate electronică de reglare nou dezvoltată, care oferă posibilitatea de a utiliza toate unităţile actuale de reglare și module de comandă și control Bosch.

Centrala plus cromotermostat

Termostatul Bosch Control CT 100  este un aparat ușor programabil, inteligent, conectat la internet pentru controlul încălzirii și al apei calde menajere de la distanţă, prin intermediul aplicaţiei Bosch ProControl. Acesta realizează o conexiune inteligentă cu echipamentul propriu de incalzire pentru a utiliza caracteristicile care contribuie la imbunatatirea eficientei energetice.

Toate centralele Bosch Condens se incadreaza in noul val de produse prietenoase cu mediul care participa activ la conservarea resurselor naturale. Acesta este momentul pentru a obtine confort si economie in acelasi timp. Cu ajutorul centralelor termice cu condensare de la Bosch veti valorifica la maximum capacitatea calorica a combustibilului, extragand maximum de caldura pentru confortul locuintei.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *