Accesorii de baie Quadrotto – Simplitate și precizie pentru băi moderne

Actualizat la 23 July, 2019 at 10:33 am

Romstal vă propune astăzi o serie de accesorii pentru baie de la producătorul Gedy Spa. Seria QUADROTTO se va potrivi perfect în baia dumneavoastră datorită designului simplu și modern. Puteți alege un portsăpun, un distribuitor săpun lichid, un portpahar și o  portperie de wc stativă cu forme pătrățoase dar care se incadrează în curentul minimalist tot mai utilizat în băile moderne.

Accesorii de baie de la Gedy

Designul colecției urmărește linii geometrice, simple și precise, perfecte pentru băile minimaliste. Piesele seriei sunt rezistente și robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din încăperea de baie. Cu ajutorul acestora putem avea la îndemână produsele destinate igienei și îngrijirii care fac parte din rutina noastră zilnică.

Primul lucru care ne atrage atenția este culoarea neutră, alb, care ajută aceste produse să se potrivească în orice stil de amenajare a băii. Produsele destinate organizării băii din seria Quadrotto sunt simple și eficiente. Cu ajutorul acestora baia va căpăta un aspect ireproșabil. Sunt foarte simplu de întreținut și au durată mare de viață. Cu ajutorul acestora baia va căpăta un aspect îngrijit și elegant.

Accesorii de baie Quadrotto

De obicei baia este camera cu cele mai reduse dimensiuni dintr-o locuință. Iată de ce accesoriile de baie devin elemente care ne pot oferi mai multă flexibilitate. Cu siguranță o baie frumos decorată va fi mai bine pusă în valoare dacă este o baie bine organizată. Pentru a evita împrăștierea produselor și obiectelor pentru toaleta zilnică peste tot prin baie, putem să apelăm la seria de accesorii de baie Quadrotto de la Gedy.

Curbele elegante ale produselor din această gamă sunt subtile și puternice. Simplitatea lor este o virtute care le conferă puterea de a da strălucire oricărei încăperi de baie. Pe lângă frumusețea dată de designul unic, seria se distinge și prin funcționalitate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *