Accesorii Comfort&Safety pentru persoane cu dizabilități de la Geesa

Actualizat la 23 July, 2019 at 10:30 am

Daca acum cateva zile va prezentam barile de spijin Metalia Help de la Novaservis, acele elemente care va vor ajuta sa va mentineti integritatea corporala chiar si atunci cand podeaua baii este umeda, astazi este randul accesoriilor pentru persoane cu dizabilitati de la Geesa.

Accesorii de baie pentru persoane cu dizabilitati

Gama Comf&Safe (confort si siguranta) cuprinde cateva modele de bara de sprijin, o consola de sprijin dar si o porthartie. Elementele sunt realizate din inox si se dovedesc extrem de rezistente ajutand persoanele cu dizabilitati de pana la 150 Kg sa se poata ridica si sa-si metina echilibrul in orice incapere de baie.

Persoanele cu dizabilitati au mare nevoie de sprijin dar acelasi lucru se poate spune si despre cei desemnati sa ii asiste. La randul lor acestia se pot folosi de aceste accesorii de la Geesa pentru a asigura siguranta in miscare in interiorul baii.

Accesorii pentru persoane cu dizabilitati

Designul cromat le face spotrivite pentru orice tip de decor. Accesoriile se monteaza facil, principalul lo ravantaj fiind ca vor aduce un plus de functionalitate la nivelul baii. Barile de sprijin permit curatarea cu usurinta cu detergent sau substante antimicrobiene. Ele nu ocupa mult loc in baie devenind insa indispensabile din momentul montarii.

Punctele de conexiune intre dintre perete si barile de sustinere sunt rezistente au fost testate la greutati si pot sustine o maxim 150 kg. Ele pot fi montate in orice loc din baie, zonele recomandate fiind insa cea a lavoarului, a cazii sau a toaletei pentru a oferi eficienta maxima.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *