6 tipuri de baterii de spălător aflate în promoție

Actualizat la 27 February, 2019 at 03:11 pm

Este momentul să aveți o bucatarie bine organizată și funcțională, dotând corespunzator chiuveta cu cele mai bune baterii pentru spălător aflate acum în promoție la Romstal! Știm că amenajarea unei bucatarii porneste de la mobilier si continua cu obiectele electrocasnice, insa aceasta nu va fiu cu adevarat completa daca nu aveti o baterie pentru chiuveta de incredere. În acest articol puteți găsi șase oferte generoase de baterii care oferă tot ceea ce doriți la prețuri excelente.Începem cu bateria cromată Nico pentru spalator. Aceasta se monteaza usor si vine impreuna cu aerator, furtunuri flexibile de conectare la retea plus un sistem rapid de instalare. Datorita formei clasice se monteaza extrem de simplu, nefiind nevoie de un specialist. Bateria Nico da un aer modern chiuvetei de bucatarie functionand perfect pentru mult timp.

1

BATERIE NICO

Va veti indragosti imediat de modul ei de functionare aceasta culisand rapid si usor. Bateria Nico are culoarea potrivita si este o alegere excelenta pentru oricine.

2

BATERIE ANIA

Cea de-a doua optiune este reprezentata de bateria Ania pentru spalator. Aceasta se incadreaza perfect in stilul clasic al unei bucatarii datorita culorii cromate si formei sale alungite. Se va monta usor deasupra chiuvetei facilitându-vă accesul chiar si pentru spalarea unor vase mai inalte. Pretul este unul cu adevarat exceptional. Profitati acum de promotia Romstal pentru a va dota chiuveta bucatariei cu o baterie solida și rezistenta.

3

BATERIE KLUDI LOGO NEO

KLUDI LOGO NEO are sansa de a deveni bateria dumneavoastra preferata datorita celei mai fluide functionari dar si al celui mai avantajos pret. Raportul extraordinar pret-functionalitate, fiabilitatea si calitatea durabila, precum si rentabilitatea înalta au facut din aceasta serie de baterii o favorita în randul consumatorilor. KLUDI LOGO NEO este un exemplu stralucit al faptului ca se pot produce baterii de calitate la un pret mic, cu un design proaspat si modern si pentru proiecte.

Baterie KLUDI LOGO NEO

Formele clare definesc semnale ale unui design revigorant pentru bucatarie. O deservire confortabila este asigurata de mânerul haptic si ergonomic, bateria asigurand și economie de apa.

4-5

BATERII CERAPLAN III

Seria de succes CeraPlan a fost prezentata cu ocazia Targurilor Speciale:  SHK Essen si IFH Nuremberg la a 3-a sa generatie, cu un upgrade tehnic, sub denumirea CeraPlan III. Designul sau a avut o influenta convingatoare asupra juriului de experti cu ajutorul sloganului de lansare: “Evolutie si nu Revolutie”.

Calitatile sale de necontestat, combinate cu functionalitatea si siguranta in utilizare, sunt argumentele care au dus la aparitia acestei serii complet moderna si revigoranta, in timp ce proiectia pipei face aceasta baterie potrivita pentru orice dimensiune de chiuveta. Avem astazi doua modele de baterii de bucatarie pentru dumneavoastra, CERAPLAN III PT SPALATOR, PIPA LEBADA, 6.5/13 L/MIN și CERAPLAN III PT SPALATOR, 3.8L/MIN.

Nivelul crescut de functionalitate al CeraPlan III combinat cu un design deosebit, ce reflecta forma cubica-blanda si minimalista conform tendintelor de arhitectura curente, fac din aceasta serie un obiect ideal pentru cultura residential contemporana. In plus, materialele de calitate folosite in producerea seriei CeraPlan III, aduc o nota deosebita acestui produs bestseller.

Designul seriilor de baterii CeraPlan III este creat de studioul de design  ARTEFAKT, din Darmstadt. Designerii renumiti: Thomas Fiegl si Achim Pohl lucreaza cu credinta maxima in motto-ul: “redus la identitate” insemnand astfel concentrare pe caracteristicile fundamentale ale produsului si in acelasi timp aplificarea acestora.

6

BATERIE EUROSTYLE COSMOPOLITAN

Ultima opțiune este repezentată de bateria pentru spălător din gama EUROSTYLE COSMOPOLITAN de la GROHE. Aceasta are un design elegant și simplu, care se potrivește ușor în absolut orice bucătărie. Bateria este proiectată cu un gât mobil și prelungit pentru a conferi lejeritate maximă în utilizare. Aceasta este prevăzută cu aerator care contribuie la reducerea debitului apei, fără să afecteze calitatea spălatului.

Bateria EUROSTYLE COSMOPOLITAT va transforma banala chiuvetă de bucătărie și o va face să capete mai mult stil și mai multă personalitate. Cu ajutorul acesteia putem scoate din anonimat o chiuvetă învechită sau putem conferi eleganță unei chiuvete moderne. Aceasta îmbină perfect funcționalitatea cu aspectul estetic într-un mix desăvârșit.

Finisajul cromat este perfect pentru a-i conferi rezistența și durabilitatea necesare, care definesc produsele marca GROHE. Bateria rezistă intact în urma contactului prelungit cu apa, cu temperaturile ridicate sau cu substanțe corozive. Suprafața acesteia își menține luciul și nu permite formarea depunerilor de calcar. Bateria rezistă forte bine de asemenea la lovituri sau zgărieturi.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *