5 baterii de top cu care esti sigur ca nu arunci banii pe fereastra.

Bateriile sunt bunuri de folosinta indelungata care trebuie sa reziste in timp pentru a fi eficiente din punct de vedere al costului si beneficiilor. Traim intr-o epoca a consumului si mai ales in cazul produselor ieftine cheltuielile legate de montaj sau reparatii sunt aproape egale cu cele de productie facand astfel mai rentabila achizitia unui produs nou. Ce facem insa cand achizitionam un alt produs si in 3 sau 4 ani ajungem din nou la instalator si la magazinul de instalatii. Timp pierdut, disconfort si costuri pe masura. O zicala celebra ilustreaza astfel aceasta dualitate ieftin/scump: Suntem prea saraci ca sa ne permitem sa ne cumparam lucruri ieftine. Daca bateria de la baie te mai ajuta si sa nu risipesti apa atunci cred ca balanta ar trebui inclinata din nou catre calitate mai degraba decat cantitate. Cum spuneam in titlul materialului, astazi va vom prezenta 5 baterii cu care puteti dormi linistiti stiind ca ati facut o alegere buna. Acestea sunt produsele de calitate superioara, fabricate de branduri puternice cu renume si traditie in domeniu. Asa ca nu cred ca veti fi prea surprinsi sa aflati ca bateriile pentru chiuveta produse de ei au garantie 5 ani, la fel ca si masinile. Ordinea prezentarii lor este absolut aleatoare.

Baterie de baie kludi zenta

1. Kludi Zenta corespunde oricarei cerinte imaginabile datorita gamei sale extinse de produse. Multumita perlatorului eco s-pointer este garantata o economie de apa de pana la 40%. Foarte atragatoare dar si convingatoare aceasta baterie da sens investitiei dumneavoastra. Beneficii: Certificari de zgomot, HotStop, Anti-Calcar, Eco -40%, S-pointer, Eco s-pointer, Impotriva fluctuatiilor de debit, Flexibil

baterie lavoar grohe

2. Baterie Grohe Eurodisc Cosmopolitan

Cu asa nume cred ca e clar pentru toata lumea ca nu poate fi vorba decat despre un produs de top smiley Si chiar este. Bateria Eurodisc Cosmopolitan se caracterizeaza prin linii clare și performanță avansată. Cu profilul sau clar și gama largă de modele, Eurodisc Cosmopolitan asigură performanțe avansate pentru consumatorii conștient pentru care design-ul conteaza. Privind mai de aproape veti incepe sa apreciati detaliile fine precum corpul apleacat în față pentru a atrage interacțiunea și marginile rotunjite perfect. Desigur bateriile Eurodisc Cosmopolitan beneficiaza de două tehnologii de top marca  GROHE : SilkMove®, pentru manipularea ușoară și precisă și StarLight®, pentru un finisaj intens cromat de lux.

baterie lavoar ceraplan-new

3. Bateria Ideal Standard Ceraplan New

Bateriile cu monocomandă sunt mai practice pentru că amestecul de apă caldă şi rece se realizează mai bine. Placutele ceramice de prima clasa, instalarea usoară datorită excentricelor si protectia impotriva fluctuatiilor de debit sunt doar cateva dintre avantajele oferite de aceasta baterie. De asemenea, sunt mai practice si se impun prin simplitate, siguranta si in acelasi timp au o forma eleganta si inovatoare care adauga un plus de stralucire lavoarului.

baterie cu fotocelula

4. Baterie Eurosmart Cosmopolitan E cu fotocelula.

Bateriile cu fotocelula sunt destinate in special spatiilor publice, economisesc apa functionand doar in reprize, atunci cand senzorul sesizeaza prezenta si fiind hands-free sunt extrem de igienice. Pachetul include: – alimentare electrica de la baterii cu litiu de 6 V, tip CR-P2 – sistem rapid de instalare – oprire de siguranta dupa 60 sec. – indicator de incarcare a bateriilor – dispozitiv ajustabil de mixare cu valva de oprire apa fierbinte – limitator debit 5.7 l/min – filtru impuritati – furtunuri flexibile de conectare la apa cu racorduri G 3/8”x G 3/8” si lungimea de 370 mm – tehnologie GROHE EcoJoy pentru reducerea consumului de apa. Bateria are nivel de zgomot I in conformitate cu DIN 4109. Astazi Eco nu este o moda ci o necesitate.

5. Grohe Blue –  In incheiere ne permitem o extravaganta, o baterie din viitor aterizata mai devreme printre noi. Apa potabila de calitate poate sa vina si de la robinet. Acum nu mai e nevoie sa cumparam apa. Folosind aceasta baterie puteti benefia de apa filtrata, plata sau carbogazoasa, rece sau calda, direct de la robinet. Pretul acestei baterii poate parea foarte mare dar avantajele sale sunt unice. Pentru a intelege mai bine ce poate face aceasta Super Baterie va invitam sa urmariti filmuletul de prezentare de mai sus.

Produsele prezentate in acest material fac parte din oferta actuala Romstal.

http://www.romstal.ro/baterie-eurosmart-cosmopolitan-e-cu-fotocelula-6v-cr-p2-crom-fara-ventil-p50545.html

http://www.romstal.ro/baterie-ceraplan-new-pt-lavoar-crom-p6763.html

http://www.romstal.ro/baterie-kludi-zenta-pt-lavoar-crom-p7017.html

http://www.romstal.ro/baterie-eurodisc-cosmopolitan-pt-lavoar-5-7l-min-crom-cu-ventil-crom-cu-ventil-p235491.html

http://www.romstal.ro/baterie-grohe-blue-pt-spalator-crom-p51939.html

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *