3 noi uscătoare de mâini care vor ajuta la păstrarea curățeniei toaletelor publice

Actualizat la 23 July, 2019 at 10:04 am

Va prezentam trei modele de uscatoare de maini Kroner (Hole, Giro New, Cone) care vor face fata cu succes activitatii intense din toaletele publice moderne. Ele au forme, culori si puteri diferite pentru a se incadra cu succes in orice design de baie.

uscătoare de mâini

Optand pentru un uscator de maini vertical Kroner veti scapa de utilizarea prosoapelor de hartie. Pe langa economia evidenta care se va face nemaicheltuind pentru hartie adaugam si faptul ca, in cazul optarii pentru sistemul vechi, hartia trebuie colectata si predata in vederea reciclarii, lucru care presupune alte cheltuieli. Mai mult, odata cu instalarea unui uscator de maini puteti fi siguri ca acea baie va ramane curata mai mult timp. Nu in ultimul rand, s-a dovedit ca si pentru utilizator este mai igienic sa se foloseasca uscatoare de maini, nemaiexistand contactul cu diverse obiecte dupa spalare.

Uscatoarele de maini verticale pornesc automat la apropierea mainilor utilizatorilor si, cu ajutorul aerului cald, usuca mainile rapid si placut. Aceste produse moderna ofera siguranta in utilizare. Ele sunt dotate cu protectie termica si rezistenta electrica cu dispozitiv de siguranta pentru supraincalzire. Pe scurt, pentru a preveni supraincalzirea, aparatul se va opri automat dupa un anumit interval de functionare continua.

Aceste dispozitive sunt extrem de economice din punct de vedere al consumului energetic, functionand doar cateva secunde pentru a usca mainile utilizatorului.Totodata, prezenta uscatoarelor de maini in baile publice inlatura riscul obturarii sistemelor de canalizare, problema frecventa in cazul aruncarii servetelelor, intentionat sau accidental, in vasul de toaleta.

Cele trei uscatoare prezentate sunt aparate robuste cu o structura externa confectionata din ABS antibacterial (in primele doua cazuri) si din inox (in cel de-al treilea). Ele se dovedesc destul de silentioase, fiind usor de instalat si întretinut. Avand in vedere durata de functionare limitata, riscurile de defectare si totodata costurile de intretinere sunt aproape nule.

CLICK PE FIECARE MODEL PENTRU A AJUNGE IN PAGINA PRODUSULUI

uscător de mâini verticaluscător de mâini girouscătoare de mâini cone

Comparativ cu utilizarea servetelelor sau a prosoapelor de hartie, folosirea acestor uscatoare de maini reduce nu doar costurile cu serviciile de curatenie. Utilizarea dispozitivelor electrice anuleaza risipa de materie prima, in acest caz celuloza.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *