Stiri

2023 vine cu o nouă serie de cursuri organizate de Academia Romstal!

Academia Romstal anunta deschiderea inscrierilor pentru o noua serie de cursuri acreditate care vor schimba total viata celor care doresc o schimbare de cariera. Este vorba despre un curs de electrician constructor, unul de instalator instalatii incalzire centrala si unul de instalator instalatii tehnico sanitare si gaze. Toti cei interesati se pot inscrie simplu si rapid accesand urmatorul link sau dand click pe imaginea de mai jos.

Cursurile organizate de Centrul Romstal Imex SRL sunt autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Eductiei si Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Certificatele de calificare obtinute in urma absolvirii sunt recunoscute in Uniunea Europeana.

Aceste cursuri sunt destinate profesionistilor din industria constructiilor si sunt menite sa le ofere acestora competentele necesare pentru a se dezvolta in cariera si a se adapta la cerintele actuale ale pietei. Toate acestea vor fi predate de specialisti cu experienta in domeniu, care vor oferi informatii actualizate si practice.

Inscrierea la aceste cursuri este deschisa tuturor indiferent de nivelul de experienta sau de calificare. Acestea sunt o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa-si perfectioneze cunostintele si sa se specializeze in anumite domenii, precum si pentru cei care doresc sa obtina o calificare recunoscuta de catre ANC.

Costul fiecarui curs in parte este de 3000 de lei. Banii pot fi achitati in doua transe, 50% la inscriere si 50% inainte de examen. Durata cursului este de 720 de ore (5 luni), dintre care 240 de ore de teorie si 480 de ore de practica.

Academia Romstal ofera cursuri de calitate, adaptate nevoilor actuale ale pietei si sustinute de specialisti cu experienta in domeniu. Prin aceste cursuri, Academia Romstal doreste sa contribuie la dezvoltarea profesionala a tuturor celor care activeaza in industria constructiilor si sa le ofere acestora oportunitati de crestere in cariera. Afla mai multe despre competentele profesionale dar si despre modul de inscriere accesand documentele urmatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *