Vitodens 050-W – Investiție minoră pentru un randament major

Actualizat la 23 July, 2019 at 09:54 am

Viessmann oferă acum un cazan mural în condensaţie, Vitodens 050-W care funcționează pe gaz, la un un preţ extrem de atractiv și care satisface toate exigenţele de calitate. Un alt avantaj în achiziția acestui model îl reprezintă o gamă cuprinzătoare de accesorii care face ca centrala Vitodens 050-W să fie adecvată în aceeaşi măsură, atât pentru construcţii noi, cât şi pentru modernizare. Centrala este disponibilă în două variante de putere (24 kW şi 33 kW), fiind soluția perfectă pentru încălzire şi preparare de apă caldă menajeră cu preparator instantaneu de apă caldă menajeră integrat.

centrala Vitodens 050-W

Vitodens 050-W  se remarcă printr-o automatizare electronică a circuitelor cazanului, pentru funcţionare comandată de temperatura de ambianţă şi de temperatura exterioară şi un termostat de protecţie la îngheţ. Senzorul pentru temperatura exterioară este de asemenea disponibil ca accesoriu.

Centrala termica Vitodens 050-WSilenţios şi compact

Vitodens 050-W se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot în funcţionare, precum şi prin componentele accesibile prin partea frontală în cazul lucrărilor de service şi întreţinere. Cu o înălţime de numai 707 mm, Vitodens 050-W este unul dintre cele mai joase aparate murale din clasa lui. Dimensiunile compacte îl recomandă pentru înlocuirea aparatelor vechi în imobile cu mai multe etaje.

Schimbător de căldură de înaltă calitate

Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 % (Hs). În consecinţă, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum şi protejarea mediului înconjurător.

Tastele uşor de operat permit o setare rapidă a temperaturii agentului termic şi a apei calde menajere. Afişarea regimurilor de funcţionare şi a temperaturilor se realizează pe un display digital.

Vitodens - interior centrala de apartament

 

 

Avantaje Vitodens 050-W

  • preț foarte atractiv
  • pompă de circulație de mare eficiență, foarte economică
  • silențiozitate
  • gamă largă de accesorii compatibile
  • clasa de eficiență energetică: A

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *