Romstal, partener oficial al naționalei de tenis de masă

Așa cum v-am anunțat în repetate rânduri, Romstal a lansat campania ”Am trecut pe verde„. Acțiunea nu se referă numai la produsele noastre eco, ci și la mișcare, la sport, compania noastră încurajând fiecare român să ducă o viață sănătoasă. Iată de aceea, cu mare mândrie anunțăm, că Romstal este partener oficial al echipei naționale feminine de tenis de masă în demersul acesteia către calificarea la Campionatul European 2017.


Marţi 27 septembrie 2016, începând cu ora 17:30, are loc primul meci disputat de către naţionala feminină de tenis de masă în cadrul grupei F al Turneului de calificare , România – Grecia.invitatii
Pentru această întălnire, antrenorul Viorel Filimon a apelat la jucătoarele Bernadette Szocs, Eliza Samara, Camelia Poștoacă și Irina Ciobanu. Grecia va trimite în arenă sportivele Maria Christoforaki, Aikaterini Toliou și Georgia Zavitsanou, antrenate de Konstantinos Kostopoulos.

tenis-de-masa
Meciul va avea loc într-o locație inedită, pentru întăia dată incinta Televiziunii Române deservind drept arenă pentru o astfel de bătălie sportivă. Intrarea este liberă, accesul în sală putându-se face doar în baza unui act de identitate. Federația Română de Tenis de Masă precizează că accesul va fi permis până cel târziu la ora 17.00.
Romstal urează succes fetelor noastre în disputa cu Grecia dar și în viitoarele confruntări, Olanda fiind cealaltă adversară din grupa F împotriva căreia vom lupta pentru accesul la Campionatul European 2017.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *