Obiecte sanitare

Mobilier de baie Anca, fabricat în Romania – Eleganță clasică pentru baia ta

Astazi va propunem mobilierul de baie Anca 55 format din oglinda cu polita din lemn, lavoar si dulapior. Lavoarul ceramic este prevazut cu un orificiu pentru baterie si un orificiu de preaplin. Montajul acestuia se face pe blat. Dulapiorul este fabricat din lemn masiv de plop si multistrat din furnir de plop. Acesta este echipat cu butoni metalici. Picioarele de sustinere sunt din lemn masiv de plop.

Calitatea este gatrantata de Savini Due, companie producatoare de mobilier de baie si capace pentru vasul de toaleta, care in cursul anilor a crescut si s-a dezvoltat, marindu-si gama de produse, oferind clientilor un sortiment vast si detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum si o gama ampla de capace wc din mdf. Atentia acordata designului insotita de un bun raport calitate pret, au evidentiat dintotdeauna activitatea Savini Due. Compania isi desfasoara activitatea in orasul Sebes reusind sa se impuna in domeniu prin experienta si profesionalitate.

Alegand acest mobilier de baie ANCA pentru baia dumneavoastra veti reusi reinventarea stilului clasic. Aspectul clasic si elegant al acestuia vor conferi baii somptuozitate si rafinament, transformand-o intr-o incapere cu adevarat deosebita. Mobilier de baie ANCA – poate fi integrat in baile moderne, adaugand acestora o nota de stil clasic reinventat. Lemnul de plop din care este confectionat mobilierul este foarte rezistent si suporta foarte bine tempertura si umiditatea specifice mediului din baie. Lemnul de plop asigura rezistenta si durabilitatea mobilierului, impiedicand deteriorarea acestuia. Putem utiliza in deplina siguranta dulapiorul sau lavoarul, fara sa ne ingrijoram in privinta felului cum sunt afectate de contactul prelungit cu apa. Frumusete atemporala a lemnului masiv de plop si culoarea naturala confera mobilierului si intregii bai un stil desavarsit, atemporal.

Mobilierul ANCA nu se caracterizeaza doar prin aspectul interesant si deosebit, ci si prin faptul ca este complet dotat cu toate elementele esentiale pentru dotarea lavoarului. Mobilierul cuprinde lavoar prevazut cu dulapior de sustinere si oglinda cu polita pentru cosmetice.

Mobilierul poate fi utilizat pentru a conferi bailor un stil antichizat, cu elemente clasice, de cea mai buna calitate. Astfel, o baie moderna va capata automat un aspect cu totul doesebit, iesind din stilul comun axat pe elemente simple. In acest fel vom evita aspectul banal al baii, aceasta remarcandu-se prin amprenta clasica si distinsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *