Baia – schimbare de look

Baia este, cu siguranță, o încăpere indispensabilă pentru căminul nostru. Pe lângă faptul că baia reprezintă locul tău intim, în care te poți relaxa la maximum, ea poate reprezenta și o evadare vizuală, lucru care nu era posibil în trecut. Astăzi această încăpere caută mai mult ca oricând confortul, iar în epoca modernă acesta trebuie obținut întâi de toate la nivel psihic. Iată de ce baia se poate prezenta sub o mulțime de stiluri, pliate pe gusturile fiecăruia dintre noi.

Alegerea unui mobilier pentru baie este un proces esențial care poate schimba într-o clipită look-ul oazei dumneavoastră de liniște. Bineînțeles, trebuie să ținem cont de mai mulți factori când vom lua această decizie.

coltul-instalatorului-ai262-01 coltul-instalatorului-ai262_2-01
coltul-instalatorului-ai262_3-01 coltul-instalatorului-ai262_4-01

Mobilierul de baie Kroner reprezintă alegerea perfectă deoarece întrunește mai multe calități. Întâi de toate trebuie știut ca vine într-o multitudine de combinații astfel încât să deservească perfect designul pe care îl dorim în camera noastră. Mai apoi trebuie amintită calitatea pieselor de mobilier, una care ne oferă o garanție îndelungată a produsului. Alegerea dumneavoastră va fi influențată în cele mai multe cazuri de culoarea mobilierului. Acum acest aspect nu mai reprezintă o problemă fiecare din produsele prezentate mai jos asigurând o funcționalitate la nivel înalt.

Mobilierul de baie Kroner este disponibil în numeroase forme și culori reușind să răspundă unui număr de criterii indispensabile alegerilor pe care le aveți de făcut.

coltul-instalatorului-ai262_5-01 coltul-instalatorului-ai262_6-01
coltul-instalatorului-ai262_7-01 coltul-instalatorului-ai262_8-01

Diferite game ale produselor Kroner vă vor permite să instalați mobila la sol sau suspendat, totul la dimensiuni variabile astfel încât mărimea încăperii să nu mai reprezinte o problemă.

La alegerea mobilierului in baie trebuie să țineți cont, in primul rând, de nevoile primordiale. Cu produsele Kroner veți avea la dispoziție multe spații de depozitare pentru elementele de igienă sau prosoape. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 725 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *